Eponuda.ba

Genius Zvučnici GENIUS SP-HF 1800A II 50″ 2.0

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Brend:Genius

Genius Zvučnici GENIUS SP-HF 1800A II 50″ 2.0

Opis i karakteristike

Značajke

BrendGenius
Zvučni sistem2.0

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:52sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Genius SP-HF1800A video test

Pregled Genius SP HF 1800A sistema zvučnika

U ovom videu ćemo gledati Genius SP HF 1800A sistem zvučnika. Ono što je dobro za ovaj sistem zvučnika je to što ima 50 vati RMS prema svojoj specifikaciji. Takođe ima dva vufera i jedan nezavisni visokotonac, pružajući pun spektar zvuka. Sistem zvučnika ima drvenu konstrukciju i nudi mnoštvo opcija za povezivanje. Hajde da zaronimo u detalje i pogledamo bliže.

Raspakivanje

Zvučnici dolaze u prilično velikoj kutiji. Unutar kutije ćete pronaći uputstvo za upotrebu, kabl od 3,5 mm do 2RCA i naravno sam set zvučnika. Pakovanje je čvrsto i osigurava da su zvučnici dobro zaštićeni tokom transporta.

Dizajn

Prednji panel zvučnika je izuzetno sjajan i dobro uglačan. Nema mreže ili poklopca, što omogućava da vuferi budu hrabro izloženi. Visokotonci se nalaze na vrhu zvučnika. Komplet uključuje odvojene kontrole za bas i visoke tonove, linijski ulaz i točkić za kontrolu jačine zvuka sa ugrađenom funkcijom za uključivanje/isključivanje. Tu je i mala LED dioda, koja služi kao indikator napajanja.

Kvalitet zvuka

Nakon povezivanja zvučnika na laptop, kvalitet zvuka je impresivan. Zvučnici pružaju obilje snage i jak bas. Srednji vufer je posebno dizajniran za srednje frekvencije, pružajući ravniju pokrivenost u celom spektru zvuka. Zvuk ispunjava celu prostoriju i sposoban je da proizvede teški bas. Kontrole za bas i visoke tonove omogućavaju prilagođavanje zvuka prema ličnim preferencijama.

Dodatne funkcije

Sistem zvučnika takođe uključuje dodatne funkcije kao što je port za povezivanje MP3 plejera ili iPhone-a, što omogućava laku reprodukciju direktno sa prednje strane. Međutim, kabl za ovu vezu nije uključen i mora se kupiti zasebno. Još jedna zgodna karakteristika je priključak za slušalice koji se nalazi na prednjoj strani, što olakšava priključivanje slušalica bez potrebe da posežete do zadnje strane zvučnika.

Pozitivne strane:

  • Impresivan kvalitet zvuka i moćan bas
  • Moderan dizajn bez mreže koja pokriva vufere
  • Uključuje odvojene kontrole za bas i visoke tonove za prilagođavanje zvuka

Negativne strane:

  • Ne uključuje kabl za povezivanje MP3 plejera
  • Dizajn srednjeg vufera može zbuniti neke korisnike
  • Nema opcija bežičnog povezivanja

U zaključku, Genius SP HF 1800A sistem zvučnika je odlična opcija za one koji traže moderan i moćan sistem zvučnika. Pruža impresivan kvalitet zvuka sa jakim basom i nudi opcije prilagođavanja sa odvojenim kontrolama basa i visokih tonova. Dodatne funkcije, kao što su prednji port za MP3 plejer i priključak za slušalice, dodaju udobnost celokupnom korisničkom iskustvu. Međutim, vredi napomenuti da dizajn srednjeg vufera može izazvati konfuziju kod korisnika. Sve u svemu, Genius SP HF 1800A sistem zvučnika je solidan izbor za sve audio entuzijaste.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.