Eponuda.ba

Kategorije za božićne i novogodišnje poklone

Pronađi najbolje ponude za Božić i Novu godinu

 
3 jednostavna koraka za postavljanje OBAVIJESTI O CIJENI
da ne propustite najbolje ponude za Božić i Novu godinu
1Pronađite željeni proizvod i kliknite ikonu zvona koja će vam prikazati sve opcije obavještavanja o promjeni cijene
2Odaberite željenu cijenu, iznos popusta ili kada će cijena biti najniža u posljednjih 30 dana
3Unesite svoju e-adresu i aktivirajte obavještavanje. Sada ste spremni za primanje obavijesti :)

Započni blagdansku kupovinu rano

Istraživanje Bankratea iz rujna 2023. pokazalo je da je polovica blagdanskih kupaca već počela kupovati artikle sa svojih popisa darova ili je to planirala učiniti prije kraja listopada.

"Iako se 50% onih koji uđu u duh blagdanske kupnje prije studenog može činiti komičnim zbog žurbe u kupnji, postoje brojne prednosti kupnje sezonskih darova i zaliha mjesecima unaprijed", piše Ted Rossman s Bankrate.com.

Ranijim započinjanjem blagdanske kupnje u 2023. dopuštaš si pregovaranje oko cijene, plaćanje na rate i izbjegavaš stres kupovine u zadnji čas. Uz LeanPay kreditne linije s automatskim odobrenjem i banke (kao što je NLB) koje nude kreditne kartice s povratom gotovine, možeš koristiti nagrade ili dodatnu gotovinu s ranim kupnjama kako bi kupio/la još darova ili se počastio/la nečim lijepim.

Još jedna prednost ranog započinjanja blagdanske kupnje je mogućnost vraćanja proizvoda koje ne želiš.

4 različite ideje za uštedu tijekom blagdanske kupovine

Ukloni utjecaj velikih troškova
Za velike troškove koji su na vidiku, svaki mjesec odvoj malu svotu novca kako konačni trošak ne bi preopteretio tvoj proračun. Ako znaš da ćeš za Božić potrošiti 100 eura, onda odvoj 10 eura mjesečno tijekom cijele godine. Svatko prekomjerno troši u prosincu osim ako to nije predvidio u proračunu.

Pokušaj osobno preuzeti
S obzirom da cijene neprestano rastu, jedna od najuspješnijih ideja bila je kupnja namirnica putem interneta za osobno preuzimanje. Smanjio je impulzivne kupnje i omogućio nam da jednostavno usporedimo cijene i doista kupimo samo ono što nam je potrebno. S obzirom na tjednu obiteljsku kupovinu, posebice u blagdansko vrijeme, ovakav trik može smanjiti troškove za 50 do 100 eura.

Rotiraj pretplate
Kako Netflix, HBO Max i Disney+ postaju sve popularniji, jedan od najboljih načina da uštediš novac tijekom božićne i novogodišnje sezone je rotiranje pretplata na streaming na temelju onoga što trenutno gledaš. Možeš zadržati jednu aktivnu pretplatu i pauzirati ostale, a kada emisija završi možeš ponovno rotirati. Možeš postaviti podsjetnik u svom kalendaru kako ne bi zaboravio/la otkazati svoju pretplatu.

Zatraži popuste
Izražavanje mišljenja još je jedna strategija štednje. Ti imaš moć kao potrošač! To znači da možeš zatražiti od svoje banke da se odrekne naknada za zakašnjenje ili prekomjerne naknade ili zatražiti popust na cipele koje imaju ogrebotine. Budi pristojan/na, ljubazan/na, ali znaj i da imaš svoja prava i da tvoje mišljenje ima vrijednost. Odgovor bi mogao biti ne, ali nema razloga da ne pitaš, a moglo bi ti uštedjeti novac.

Google je razkril najbolj iskane ideje za praznična darila leta 2023

Google je upravo objavio popis proizvoda koje su svi tražili ove godine kako bi ti pomogao pronaći savršen dar za svakoga na tvom popisu.

Googleov vodič za darove ultimativni je pomoćnik u božićnoj kupnji. Ističe 100 popularnih proizvoda, uključujući elektroniku i kuhinjske alate (i više, uključujući kozmetičke i wellness proizvode) koji su bili najtraženiji 2023. Bilo da želiš impresionirati domaćicu ledomatom na dočeku Nove godine ili iznenaditi baristu početnika kompaktnim aparatom za espresso, u svakom slučaju pronaći ćeš mogućnosti za sve vrste lijepih i korisnih darova. Evo ePonuda izbora od 10 domaćih ekvivalenata ili sličnih proizvoda na Google Holiday 100 koje dodajemo na naš popis za kupnju:

Top 5 blagdanskih darova za bebe

Smišljanje dara za bebu koja još nije proslavila svoj prvi rođendan može biti teže nego što misliš. Ali postoje neke sigurne ideje koje često pomažu bebama, ali i roditeljima. Iako se dječje igračke koriste samo kratko vrijeme, u tom razdoblju mogu biti omiljene i korisne.

Što je s darovima za svu djecu u tvojoj obitelji?

Predškolci
Kao roditelj, ne razmišljaš samo o tome što pokloniti svojoj djeci za Božić. Često postoje očekivanja od rodbine da im kažeš što bi tvoje dijete željelo za praznike. Srećom, djeca predškolske dobi obično dobro znaju što žele pronaći ispod božićnog drvca. Dakle, poticanje predškolske djece da napišu popis želja ili označe stvari u katalogu igračaka zapravo je dobra ideja.

Novogodišnji pokloni za mlađe osnovnoškolce
Mlađi učenici vole pisati svoje liste želja koje mogu biti vrlo različite. Od klasičnih Lego kockica do vrlo specifičnih proizvoda popularnih YouTubera. Prilikom odabira novogodišnjih darova za osnovnoškolce dobro je voditi računa o njihovim interesima i hobijima koji mogu biti vrlo različiti. Evo pet darova koji bi mogli zadovoljiti širok raspon ukusa mladih školaraca:

Božićni darovi za tinejdžere
Tinejdžeri često imaju vrlo specifične želje, od najnovije tehnologije do modnih dodataka ili proizvoda povezanih s njihovim omiljenim influencerima i YouTuberima.

Darovi za voljene žene i muškarce

Pokloni za žene
Blagdani su savršena prilika da ugodimo posebnim ženama u našim životima. Bilo da se radi o majci, sestri, partnerici ili prijateljici, odabir poklona koji će im izmamiti osmijeh na lice zahtijeva trud i pažnju. Želimo im pokazati da cijenimo njihovu prisutnost i da su nam važni. Evo popisa darova koji će ih sigurno razveseliti i pokazati koliko nam znače.

Pokloni za muškarce
Odabir poklona za muškarce može biti izazov. Često prešućuju svoje želje ili kažu da im ništa ne treba. Ipak, uz malo domišljatosti možemo pronaći nešto što će odgovarati njihovim interesima i stilu života. Ovdje je popis ideja za darove koji su praktični, moderni i sigurno će vas cijeniti.

Nikad ne troši previše novca na božićne darove

Sezona praznične kupovine u Hrvatskoj već je u punom jeku, a istraživanje https://vvv.regionalobala.si/novica/koliko-boste-zapravili-toliko-denarja-bodo-slovenci-letos-namenili-za-darila- pokazuje da svaki treći stanovnik Hrvatske ove godine namjerava potrošiti više od 100 eura na božićne poklone. Većina će kupaca s blagdanskom kupnjom započeti u prosincu, slično kao i prošle godine, a neki su već iskoristili pogodnosti Black Friday-a. Većina potrošača za poklone će izdvojiti više od 50 eura, nešto manje od trećine više od 100, a oko sedmine više od 200 eura. Muškarci će u prosjeku potrošiti više novca na darove od žena, a gotovo polovina muškaraca planira izdvojiti između 100 i 500 eura.

3 jednostavna koraka da saznaš jesi li zaista pronašao/la fantastičnu ponudu

1. Pronađi proizvod koji te zanima, klikni na više o proizvodu i pomakni se prema dolje na stranici kako bi pronašao/la "Promena cijene".

2. Prema zadanim postavkama prikazuje se povijest cijena za prošli mjesec, no pametnije je ispitati duže razdoblje ako želiš pronaći skrivena povećanja cijena. Odaberi točku u donjem lijevom kutu. Savjet – usporedi cijenu s prodajnom cijenom iz prethodne godine.

3. Sada znaš povijest kretanja cijena i možeš odrediti je li ponuda stvarno povoljna ili lažna.

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.