Eponuda.ba

Partneri

Shoptok
Business partner
shoptok.si

Shoptok je nova onlajn platforma za pametnu kupovinu koja transformiše iskustvo kupovine u Sloveniji i Hrvatskoj. Sa korisničkim interfejsom na shoptok.si i shoptok.hr, Shoptok omogućava kupcima da donose pametnije i informisanije odluke o kupovini. Kao novajlija na tržištu, Shoptok se brzo pokazao kao ključni resurs za pametne kupce, nudeći širok izbor od preko 5 miliona proizvoda.
Posebnost Shoptoka je njegovo široko prisustvo u Adriatik regiji, gde povezuje veliku mrežu od skoro 200 partnera sa sve većom grupom potrošača. Platforma ne samo da obuhvata širok spektar proizvoda i brendova, već takođe pruža vredne uvide i informacije koje vode kupce kroz njihovo iskustvo kupovine. Shoptok služi kao svedočanstvo moći informisane kupovine, gde je svaka kupovina podržana pouzdanim podacima i poverenjem zajednice.

Shoptalk
Business partner
Shoptalk

Shoptalk Europe je mesto gde možete susresti najveće svetske prodavce i brendove, koji su u potrazi za novim poslovnim partnerima. 1 u 3 učesnika je C-Suite rukovodilac nekih od najvećih i najinovativnijih firmi na svetu. Shoptalk Europe olakšava povezivanje među učesnicima. Od izložbenih prostora punih fantastičnih evropskih tehnoloških kompanija, preko vodećih susreta koji omogućavaju 25 000+ sastanaka (uključujući 3500+ organizovanih sastanaka između prodavaca i prethodno kvalifikovanih kupaca), do naših poznatih večera i zabava za prodavce i brendove - Shoptalk ima sve:

  • 4000+ donosilaca odluka
  • 1800+ kompanija
  • 1500+ prodavaca i brendova
  • 70+ zemalja
  • 25 000+ održanih sastanaka, evropski najveći program za sastanke do sada.
  • Prisutnost seniora, 1 od 3 C-suite
  • 185+ vrhunskih govornika


Najveći evropski maloprodajni događaj, Shoptalk Europe se vraća na Fira Gran Via u Barseloni od 3. do 5. juna 2024. godine. Više informacija na: https://shoptalkeurope.com/

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.