Eponuda.ba

Amazfit Bip 3 Pro Black

od 135,00 KM
Pametni Sat Amazfit Bip 3 ProVeličina Ekrana : 1.69Boja : KremBluetooth : DaGPS : DaSmart : DaGarancija : 12 MjeseciVrijeme Rada : 14 DanaPraćenje Rada Srca : DaPraćenje Kvaliteta Sna : DaVodootporan : DaMjerenje Nivoa Kisika : DaKompatibilnost:Android i iOSDimenzije :44.2 x 36.6 x 7.6 mm
Brend:Amazfit

Amazfit Bip 3 Pro Black

Opis i karakteristike

Pametni Sat Amazfit Bip 3 ProVeličina Ekrana : 1.69Boja : KremBluetooth : DaGPS : DaSmart : DaGarancija : 12 MjeseciVrijeme Rada : 14 DanaPraćenje Rada Srca : DaPraćenje Kvaliteta Sna : DaVodootporan : DaMjerenje Nivoa Kisika : DaKompatibilnost:Android i iOSDimenzije :44.2 x 36.6 x 7.6 mm

Značajke

BrendAmazfit
BluetoothDa
GPSNe
Širina narukvice (u mm)20
Veličina ekrana (u inch)4.2926

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:09dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Amazfit BIP 3 video test

Danas ćemo proveriti Amazfitov potpuno novi budžetski pametni sat, Bib 3. Ako niste upoznati sa serijom Bip, to je početnički pametni sat iz Amazfita, savršen za one koji traže svoj prvi pametni sat ili kao poklon za svoje najmilije. U ovoj recenziji ću podeliti svoja iskustva korišćenja Bib 3 više od nedelju dana i dati vam sve detalje koje treba da znate pre kupovine.

Dizajn

Sat je dostupan u tri prelepe boje - crnoj, plavoj i roze. Crna verzija je bila moj izbor, ali plave i roze opcije su podjednako privlačne, posebno ako želite da je poklonite nekome ili više volite živahan izgled.

Jedna od ključnih karakteristika Bip 3 je njegov lagani dizajn. Sa težinom od samo 33 grama, skoro je upola manji od popularnih satova kao što su G-Shock i Amazfit Act. To ga čini udobnim za nošenje tokom celog dana, pa čak i dok spavam, što je za mene veliki plus jer redovno koristim funkciju praćenja sna. Kaiševi za satove su takođe veoma udobni i mogu se lako zameniti za različite stilove.

Displej i karakteristike

Bib 3 ima veći LCD ekran od 1,69 inča u poređenju sa svojim prethodnicima. Zakrivljene ivice ekrana olakšavaju navigaciju kroz vidžete sata. Takođe je vredno napomenuti da je sat sada vodootporan od 5 ATM, što vam omogućava da ga ponesete na plivanje bez ikakvih briga.

Što se tiče karakteristika, Bib 3 se ističe u praćenju zdravlja. Nudi celodnevno praćenje otkucaja srca, praćenje SpO2, praćenje stresa, praćenje sna i praćenje menstrualnog ciklusa. Otkrio sam da je tačnost ovih tragača impresivna, posebno praćenje sna, koje je tačno odgovaralo vremenu mojih sati spavanja. Međutim, važno je napomenuti da sat nije medicinski uređaj, pa ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, uvek se preporučuje konsultacija sa lekarom.

Što se tiče praćenja aktivnosti, sat podržava širok spektar vežbi sa do 60+ režima aktivnosti. Međutim, nedostaje mu ugrađeni GPS, tako da ćete morati da ga povežete sa telefonom za precizno praćenje na otvorenom. Sat ima dobre rezultate u praćenju osnovnih aktivnosti kao što su trčanje na traci za trčanje ili vožnja bicikla, a istoriju vežbanja možete da vidite direktno na satu.

Trajanje baterije

Bib 3 se može pohvaliti impresivnim trajanjem baterije, a Amazfit tvrdi da može trajati do dve nedelje pri normalnoj upotrebi. Po mom iskustvu, uz intenzivno korišćenje obaveštenja i redovno praćenje treninga, baterija je trajala oko osam dana. Uz lakšu upotrebu, lako može da dostigne 11-12 dana. Punjenje sata od praznog do potpunog traje otprilike dva sata, što je prilično standardno.

Pozitivne strane:

  • Prihvatljiva cena
  • Lagan i udoban dizajn
  • Veći i zakrivljeni ekran
  • Tačno praćenje zdravlja i aktivnosti
  • Impresivan vek trajanja baterije

Negativne strane:

  • Nema ugrađenog GPS-a
  • Ograničene napredne funkcije
  • Obaveštenja bi mogla da budu interaktivnija

U zaključku, Amazfit Bip 3 je odličan pametni sat početnog nivoa za one koji traže osnovne pametne funkcije i pouzdano praćenje zdravlja i aktivnosti. Sa pristupačnom cenom, udobnim dizajnom i impresivnim trajanjem baterije, nudi odličnu vrednost za novac. Međutim, ako vam je potreban ugrađeni GPS ili napredne funkcije, razmislite o Bip 3 Pro ili drugim pametnim satovima višeg ranga.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.