Eponuda.ba

Dyson štapni usisivač V15 Detect AbsoluteID: EK000443775

od 1.499,00 KM
Usisna snaga 240 AW Do 60 minuta snažnog usisavanja Tri načina rada Arhimedova četka za dlake/kosu Težina 3,1 kg
Brend:Dyson

Dyson štapni usisivač V15 Detect AbsoluteID: EK000443775

Opis i karakteristike

Usisna snaga 240 AW Do 60 minuta snažnog usisavanja Tri načina rada Arhimedova četka za dlake/kosu Težina 3,1 kg

Značajke

BrendDyson
Tip usisivačaŠtapni usisivači
Dyson štapni usisivač V15 Detect AbsoluteID: EK000443775

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:58jan 2024Vrijeme čitanja: 3 min

Dyson V15 detect absolute video test

Pregled: Dyson V15 Detect Ultimate

Moja verenica i ja smo se nedavno preselili iz jednosobnog stana u kuću sa četiri spavaće sobe i brzo smo shvatili da naš pouzdani Dyson V7 više nije dovoljan da naš dom održava čistim. Imajući to na umu, odlučili smo da investiramo u Dyson V15 Detect Ultimate, Dysonov trenutni vodeći usisivač. Koristimo V15 već nekoliko nedelja, a u ovoj recenziji ću izneti svoje mišljenje o njemu.

Raspakivanje

Kada otvorite kutiju, naći ćete mnogo dodatne opreme uključene u Ultimate paket. Pored samog usisivača, zajedno sa baterijom i kablom za punjenje, dobijate i razne dodatke kao što su laserska tanka puhasta glava za čišćenje, glava čistača sa visokim obrtnim momentom protiv petljanja, alat za šrafove protiv petljanja, mini mekana četka za prašinu, alat za pukotine , kombinovani alat i štapić za proširenje. Ovi priključci vam omogućavaju da očistite različite vrste površina i dosegnete izazovna područja u vašem domu. Proces podešavanja je jednostavan, a prilozi se lako postavljaju na svoje mesto.

Punjenje i napajanje

V15 mora biti potpuno napunjen pre prve upotrebe, što traje nekoliko sati. Vakuum ima različite režime usisavanja, uključujući automatski, srednji, ekološki i pojačani. Podrazumevana postavka je automatska ili srednja i preporučujem da je većinu vremena ostavite na ovoj postavci. Vek trajanja baterije usisivača varira u zavisnosti od podešavanja napajanja i učestalosti korišćenja, ali sam otkrio da je to dovoljno za više sesija čišćenja pre nego što je potrebno ponovno punjenje. Uključeni zidni nosač je zgodan za održavanje usisivača potpuno napunjenog i spremnog za upotrebu.

Detekcija čestica i LED ekran

V15 ima piezo senzor koji konstantno prati količinu i veličinu čestica prašine koje se usisavaju. Ove informacije se prikazuju na LED ekranu. Iako nekima može biti zanimljivo, ja lično nisam našao mnogo koristi od ove funkcije i više bih voleo da umesto toga pogledam druge informacije.

Praktična upotreba i učinak čišćenja

V15 je udoban za upotrebu i nudi snažno usisavanje. Priključci dobro funkcionišu na različitim površinama, uključujući tepihe, stepenice, pa čak i unutrašnjost automobila. Bio sam posebno impresioniran koliko dobro se nosi sa zapetljavanjem kose, jer je to nekada bio problem sa našim prethodnim usisivačem. Laserska tanka puhasta glava za čišćenje je zvezda emisije, koja efikasno ističe prljavštinu na podu i obezbeđuje temeljno čišćenje. Pražnjenje kante je jednostavno, ali može dovesti do oblaka prašine, tako da je najbolje to uraditi na otvorenom ili u dobro provetrenom prostoru.

Pozitivne strane:

  • Snažno usisavanje za temeljno čišćenje
  • Pogodan i lak za upotrebu
  • Uključen je širok spektar dodataka
  • Laserska tanka puhasta glava za čišćenje je veoma efikasna
  • Dobar vek trajanja baterije

Negativne strane:

  • Dugme okidača zahteva stalno pritiskanje
  • LED ekran bi mogao biti prilagodljiviji
  • Pražnjenje kante može dovesti do stvaranja oblaka prašine

U zaključku, Dyson V15 Detect Ultimate je odličan usisivač koji nudi moćno čišćenje i praktične funkcije. Iako dolazi po višoj ceni, ispunjava svoja obećanja i pruža veliku vrednost za novac. Ako ste na tržištu za vrhunski usisivač sa izuzetnim performansama, praktičnošću i lakoćom upotrebe, V15 je definitivno vredan razmatranja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.