Eponuda.ba

Dyson štapni usisivač V15s Detect SubmarineID: EK000590253

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Usisava i čisti podove Do 60 minuta rada Otkriva 2x više nevidljive prašine Hvata 99,99% čestica veličine do 0,1 mikrona
Brend:Dyson

Dyson štapni usisivač V15s Detect SubmarineID: EK000590253

Opis i karakteristike

Usisava i čisti podove Do 60 minuta rada Otkriva 2x više nevidljive prašine Hvata 99,99% čestica veličine do 0,1 mikrona

Značajke

BrendDyson
Dyson štapni usisivač V15s Detect SubmarineID: EK000590253

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:49jan 2024Vrijeme čitanja: 3 min

Dyson V15s detect submarine video test

Naš pregled bežičnog usisivača Dyson V15s submarine

Dyson v15s Submarine je prvi Dajsonov usisivač koji se može koristiti i kao mop. Kupili smo jedan i testirali ga ove nedelje, a u ovoj recenziji ćemo proći kroz sve što treba da znate o njemu. Hajde da počnemo!

Osnove

Dyson V15s je dostupan u dva različita paketa: V15s Detect Submarine i V15s Absolute Submarine. Glavne razlike između njih su nešto bolji filter i ugrađena opcija alata za uklanjanje prašine i pukotina koja se nalazi u verziji Absolute. Neapsolutna verzija je u suštini ista kao originalni Dsyon v15 Detect.

Kao normalan bežični usisivač

Diyon v15s Submarine je prilično slična Dysonovom prethodnom v15 bežičnom usisivaču, što je dobra stvar. Broj usisavanja i protoka vazduha je uporediv sa prethodnim v15, što ga čini jednim od najboljih dostupnih bežičnih usisivača. Veoma je efikasan u sakupljanju otpadaka i na tvrdim podovima i na tepisima. Glava šipke motora, koja se može koristiti i za tvrde podove i za tepihe, dolazi sa podesivim vratima i DYson-ovim sistemom protiv zapetljavanja dlaka, koji efikasno uklanja dlake sa valjka. Punasta glava optičkog čistača, dizajnirana za tvrde podove, lako sakuplja sitne ostatke, dlake kućnih ljubimaca, pa čak i velike ostatke. Takođe sadrži zeleni laser koji otkriva skrivenu prašinu na podu.

V15s takođe ima ugrađen brojač čestica, koji mu omogućava da automatski prilagodi svoju usisnu snagu na osnovu prljavštine poda. Ovo poboljšava efikasnost i performanse baterije. LCD ekran u realnom vremenu prikazuje brojeve preostalog veka baterije i veličine pokupljenih čestica. Trajanje baterije je impresivno, a dolazi sa zidnim nosačem i raznim priključcima.

Zvezda emisije: Glava podmornice sa mokrim valjkom

Nova podmornička glava sa mokrim valjkom je vrhunac Dyson v15s Submarine. To je električni dodatak za brisanje koji dozira vodu na rotirajući mekani valjak za brisanje podova. Glava ne usisava niti ima usis, već se oslanja na mehaničko kretanje za brisanje. Odlikuje se u uklanjanju čvrstih osušenih mrlja i dobro se pokazao na testovima u stvarnom svetu. Međutim, preporučuje se da se podovi prvo usisaju jer glava nije efikasna u sakupljanju suvih ostataka ili velikih mokrih izlivanja. Trebalo bi da se koristi kao proces u dve faze: prvo usisavanje, a zatim brisanje.

Glava podmornice se lako čisti, jer je mala i samostalna. Nudi odličnu vrednost kao bežični usisivač i jednak je najboljima u pogledu usisnih i suvih dodataka. Kao krpa, odlično se ponaša u ribanju osušenih mrlja i čišćenju podova. Međutim, bori se sa velikim vlažnim izlivanjem i sakupljanjem otpada.

Pozitivne strane:

  • Odlično usisavanje i performanse kako na tvrdim podovima tako i na tepisima
  • Podesiva kapija i sistem protiv zaplitanja dlaka na glavi motora
  • Efikasno trajanje baterije i baterija koja se lako uklanja
  • Visokokvalitetna filtracija sa HEPA filterom
  • Glava podmorskog valjka za mokro sredstvo je odlična u uklanjanju čvrstih osušenih mrlja

Negativne strane:

  • Nije efikasan u sakupljanju suvih ostataka ili velikih mokrih izlivanja
  • Zahteva usisavanje pre brisanja
  • Skupo u poređenju sa drugim bežičnim usisivačima
  • Ograničena dostupnost mokre glave valjka podmornice
  • Može ostaviti tragove za sobom kada je preopterećen velikim vlažnim prosutima

Sve u svemu, Dyson v15s Submarine nudi impresivne performanse i kao bežični usisivač i mop. Njegova usisna snaga, suvi priključci i jedinstvena glava valjka za podmornicu čine ga svestranim alatom za čišćenje. Iako ima neka ograničenja u pogledu sakupljanja otpada i velikih mokrih izlivanja, i dalje je vredan dodatak svakoj rutini čišćenja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.