Eponuda.ba

Asus Slušalice ASUS TUF GAMING H3 Wireless

170,10 KM
Next
Opis TUF GAMING H3 WIRELESS, Povezivanje Wireless, Tip slušalica Naglavne (on ear), Platforme Playstation 5, Nintendo Switch, Mobile device,PC,Mac, Konektor USB CTUF GAMING H3 WIRELESS, Povezivanje Wireless, Tip slušalica Naglavne (on ear), Platforme Playstation 5, Nintendo Switch, Mobile device,PC,Mac, Konektor USB COsnovne karakteristike:Domet (bežične) m: 25Povezivanje: WirelessTip slušalica: Naglavne (on ear)Ostale karakteristike:Jamstvo: 0Trajanje baterije(h): 15Platforme: Gaming consoleKo
Brend:Asus

Asus Slušalice ASUS TUF GAMING H3 Wireless

Trenutno najbolja ponuda:

170,10 KMu Next

Opis i karakteristike

Opis TUF GAMING H3 WIRELESS, Povezivanje Wireless, Tip slušalica Naglavne (on ear), Platforme Playstation 5, Nintendo Switch, Mobile device,PC,Mac, Konektor USB CTUF GAMING H3 WIRELESS, Povezivanje Wireless, Tip slušalica Naglavne (on ear), Platforme Playstation 5, Nintendo Switch, Mobile device,PC,Mac, Konektor USB COsnovne karakteristike:Domet (bežične) m: 25Povezivanje: WirelessTip slušalica: Naglavne (on ear)Ostale karakteristike:Jamstvo: 0Trajanje baterije(h): 15Platforme: Gaming consoleKonektor: USB

Značajke

BrendAsus
MikrofonDa
Slušalice ASUS TUF GAMING H3 Wireless

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:55nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Asus tuf gaming H3 video test

Pregled gejmerskih slušalica ASUS TUF H3

Na površini, ovde se, iskreno, nema mnogo čime pohvaliti. ASUS TUF H3 gejmerske slušalice imaju drajvere od 50 milimetara, pomoćni kabl koji se ne može ukloniti, mikrofon koji se ne može ukloniti i uglavnom plastičnu konstrukciju sa metalnim viljuškama koje drže čašice za uši. Možda ne zvuči impresivno, ali s obzirom na cenu, vredi pogledati izbliza.

ASUS je poznat po svojim neverovatnim proizvodima, od miševa i tastatura do matičnih ploča i rutera. Međutim, TUF H3 izgleda kao odstupanje od njihove uobičajene ponude. Iako funkcije ove slušalice možda nedostaju, kvalitet zvuka je iznenađujuće dobar.

Dizajn i udobnost

Dizajn TUF H3 jasno oponaša dizajn popularnih HyperX Cloud II gejmerskih slušalica, i to sa dobrim razlogom. To je siguran i udoban dizajn koji takođe izgleda bolje od većine gejmerskih slušalica na tržištu. Metalne viljuške koje se koriste za pričvršćivanje čašica za uši na TUF H3 su pomerljive, pružajući veću fleksibilnost u načinu nošenja. Ovo je dobrodošla karakteristika u poređenju sa ograničenom prilagodljivošću Cloud II.

Sa svojim udobnim jastučićima za uši, TUF H3 nudi odličnu udobnost. Međutim, vredi napomenuti da Cloud II takođe dolazi sa jastučićima od tkanine. Što se tiče kvaliteta izrade, obe slušalice se žrtvuju zbog svojih pristupačnih cena. Iako je TUF H3 uglavnom plastičan, i dalje se čini čvrstim. Međutim, Cloud II pobeđuje u ovoj kategoriji sa svojom čvršćom konstrukcijom i dodatnim metalnim komponentama.

Kvalitet zvuka

Tu se TUF H3 i Cloud II izuzetno razlikuju. TUF H3 ima drajver od 50 milimetara, dok Cloud II koristi drajver od 53 milimetara. Cloud II je poznat po svom snažnom basu i pristojnom kvalitetu zvuka, posebno za igranje igara. S druge strane, TUF H3 me je iznenadio svojim zvučnim performansama.

Marketing tvrdi da TUF H3 nudi neverovatno dubok bas i kristalno čiste detalje, a moram reći da je bas impresivan. Zbog zvuka plastičnih kućišta nalik otvorenim leđima, zvuk je prirodniji i prijatniji. Nisam očekivao ovakav nivo kvaliteta zvuka od gejmerskih slušalica u ovom cenovnom rangu. Usmereni zvuk, kao što su koraci i zvuci pištolja, posebno je dobro reprodukovan na TUF H3, nadmašujući Cloud II u prostornom zvuku.

Poslednje misli

Uprkos rastućem tržištu za gejmerske slušalice, Cloud II ostaje veliki kandidat, zahvaljujući nedavnom padu cena. Međutim, ako ste u potrazi za novim gejmerskim slušalicama, toplo preporučujem da razmislite o ASUS TUF H3. Ono što mu nedostaje u kvalitetu izrade, nadoknađuje audio performansama i udobnosti. Ako ste zabrinuti zbog nedostatka zvučne kartice, lako možete pronaći pristupačnu USB opciju.

Pozitivne strane:

  • Iznenađujuće dobar kvalitet zvuka
  • Udoban dizajn sa ofset nastavkom za čaše za uši
  • Prihvatljiva cena

Negativne strane:

  • Upitan kvalitet izrade
  • Visoko curenje zvuka
  • Pomoćni kabl koji se ne može ukloniti

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.