Eponuda.ba

Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue

290,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue

Trenutno najbolja ponuda:

290,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Tip ekranaAMOLED
Veličina ekrana (u inch)1.43
Xiaomi Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:59okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi watch S1 active gl video test

Pregled Xiaomi S1 Active Smartwatch

Zdravo svima, dobrodošli nazad u još jedan video! Danas ćemo proveriti veoma zanimljiv pametni sat, Xiaomi S1 Active. Nisam dugo recenzirao pametne satove, tako da sam definitivno bio uzbuđen kada sam imao priliku da ovo proverim. Pre ovoga, koristio sam Amazfit GTR 3, ali sam želeo da vidim dokle su stigli Xiaomi pametni satovi. Koristim S1 Active skoro mesec dana i podeliću svoje lično iskustvo sa vama.

Dizajn i prikaz

Dizajn Xiaomi S1 Active je prilično jednostavan, sa sportskim izgledom. Ima metalni okvir i plastično telo, što ga čini laganim i udobnim na zglobu. Sat ima dva dugmeta sa desne strane, jedno za početnu stranicu, a drugo za sportske aktivnosti. Rukovanje satom je jednostavno, sa pokretom za povlačenje nadole za obaveštenja i pokretom za povlačenje nagore za brze prečice. Sat takođe ima prilagodljiv početni ekran sa vidžetima za personalizovano iskustvo. Ekran je AMOLED ekran od 1,43 inča, koji je veći od Amazfit GTR 3. Ekran je svetao, sa odličnim kontrastom i nivoima zasićenosti, što ga čini jednim od najboljih ekrana na pametnom satu danas.

Obaveštenja i funkcije

Xiaomi S1 Active dobro obrađuje obaveštenja, sa zvučnikom za zvukove obaveštenja i prikazom jasnog teksta. Sat podržava različite aplikacije kao što su e-pošta, Gmail i WhatsApp za obaveštenja, a čak ima i ID pozivaoca za dolazne pozive. Možete čak i da odgovarate na pozive direktno na satu, zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Međutim, satu nedostaje podrška za emoji za obaveštenja. Sve u svemu, obaveštenja su detaljna i čitljiva, pružajući praktično iskustvo.

Praćenje aktivnosti i praćenje zdravlja

Xiaomi S1 Active je sposoban da prati do 117 različitih sportskih modova, što ga čini raznovrsnim za različite aktivnosti. Ima dvopojasni GPS koji omogućava brzo i precizno praćenje aktivnosti na otvorenom. Sat prikazuje korisne informacije kao što su kadenca, tempo, brzina i puls tokom aktivnosti. Što se tiče praćenja zdravlja, on prati celodnevni broj otkucaja srca, spo2, nivo spavanja i stresa. Praćenje sna je tačno, iako za dublji detalji spavanja potrebna je prateća aplikacija. Sat takođe ima pristojan vek trajanja baterije od oko pet do šest dana, sa vremenom punjenja od dva i po sata.

Za i protiv

  • Prednosti:
  • Odličan kvalitet prikaza
  • Glatki operativni sistem
  • Dobra podrška za obaveštenja
  • Precizno praćenje aktivnosti
  • Dvopojasni GPS za aktivnosti na otvorenom
  • Mane:
  • Problemi sa povezivanjem i sinhronizacijom sa telefonom
  • Dugo vreme prenosa za brojčanike
  • Nema podrške za emodžije za obaveštenja
  • Cena može biti visoka za neke

Sve u svemu, Xiaomi S1 Active je solidan pametni sat sa impresivnim karakteristikama. Jedini veliki nedostatak su problemi sa povezivanjem, koji mogu biti frustrirajući. Međutim, ako se to popravi, ovo bi bio veoma preporučljiv pametni sat. Cena može biti malo visoka, ali nudi slične karakteristike kao i drugi popularni pametni satovi na tržištu. Uz neka poboljšanja i nižu cenu, Xiaomi S1 Active bi mogao da postane glavni kandidat u industriji pametnih satova. 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.