Eponuda.ba

Xiaomi Mi Watch Lite Navy Blue

119,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Mi Watch Lite Navy Blue

Trenutno najbolja ponuda:

119,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Širina narukvice (u mm)41
Tip ekranaTFT, LCD
Veličina ekrana (u inch)1.4
XIAOMI MI XIAOMI Mi Watch Lite Navy Blue

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:16okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi Mi Watch Lite video test

Pregled Mi Watch Lite

Danas ćemo pažljivo pogledati Mi Watch Lite. Dakle, hajde da zaronimo odmah u to!

Raspakivanje i podešavanje

Mi Watch Lite dolazi u elegantnoj kutiji sa holografskim dizajnom sa Mi Watch na prednjoj strani. Unutar kutije ćete pronaći sam sat, uputstvo za upotrebu i punjač. Kaiševi pružaju dobar osećaj, a celokupni dizajn je elegantan i moderan, podseća na Apple Watch. Podešavanje sata je lako. Jednostavno skenirajte QR kod, preuzmite aplikaciju na svoj telefon, uključite sat i uparite ga sa telefonom. Moraćete da ažurirate firmver pre nego što počnete da ga koristite, obezbeđujući najbolje iskustvo od samog početka.

Kvalitet izrade i dizajn

Mi Watch Lite ima kvadratni LCD ekran od 1,4 inča rezolucije 320x320 piksela. Može se prilagoditi sa do 120 različitih lica sata, što vam omogućava da personalizujete svoj sat. Ekran ima krunu sa strane, slično kao Apple Watch, a celokupno telo ima dizajn ravnih ivica, što mu daje elegantan izgled. Kaiševi, napravljeni od TPU-a, lagani su i udobni za nošenje.

Modeli vežbanja i praćenje

Mi Watch Lite nudi 11 različitih modela vežbanja, koji pokrivaju različite sportove kao što su biciklizam, trčanje i hodanje. Precizno prati vaše korake, potrošene kalorije, pa čak i vaš tempo. Sve ove podatke možete videti u aplikaciji Xiaomi na svom telefonu ili direktno na samom satu. Sat je takođe vodootporan do 5 ATM, što vam omogućava da ga koristite pod vodom do dubine od 50 metara u trajanju od 10 minuta.

Korisnički interfejs i obaveštenja

Interakcija sa satom je intuitivna i laka. Pritiskom i držanjem na ekranu možete pristupiti različitim brojčanicima sata, praćenju otkucaja srca, praćenju spavanja, ažuriranjima vremena, potrošenim kalorijama, pa čak i kontrolisati svoju muziku. Prevlačenjem nagore od dna otvara se kontrolni centar, dok pomeranje nadole sa vrha prikazuje vaša obaveštenja. Govoreći o obaveštenjima, oni su jasno prikazani na satu i lako im se može pristupiti. Međutim, vredi napomenuti da sat zadržava obaveštenja čak i nakon što ih izbrišete sa telefona, što može biti pomalo neugodno.

Ugrađeni GPS i trajanje baterije

Jedna izuzetna karakteristika Mi Watch Lite je njegov ugrađeni GPS. Ovo vam omogućava da pratite razdaljine tokom vežbanja bez nošenja telefona sa sobom, pružajući preciznije rezultate. Što se tiče trajanja baterije, Xiaomi tvrdi da može trajati 9 do 10 dana uz uobičajenu upotrebu. Iz našeg testiranja, trajao je oko 8 do 9 dana uz korišćenje nešto iznad proseka.

Pozitivne strane:

  • Visokokvalitetna izrada i moderan dizajn
  • Ugrađena GPS funkcionalnost
  • Aplikacija Xiaomi Wear prilagođena korisniku

Negativne strane:

  • Pojednostavljen korisnički interfejs na satu
  • Ograničena podrška za čuvanje pesama
  • Zadržavanje obaveštenja čak i nakon brisanja sa telefona

Mi Watch Lite je odličan izbor za one kojima je potreban budžetski ili pametni sat srednje klase. Njegov elegantan dizajn, lagana konstrukcija i niz funkcija čine ga konkurentom na tržištu pametnih satova. Iako možda nije najbolja opcija za entuzijaste tvrdog treninga, savršen je za pojedince koji traže jednostavan i pouzdan pametni sat. Ako ste već korisnik Xiaomi uređaja, ovaj sat je jednostavan dodatak vašoj kolekciji.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.