Eponuda.ba

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite crni

125,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite crni

Trenutno najbolja ponuda:

125,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
BluetoothDa
GPSDa
Širina narukvice (u mm)35.3
Veličina ekrana (u inch)1.55
Xiaomi Xiaomi Redmi Watch 2 Lite crni

Video test / stručna recenzija proizvoda

15:30okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi redmi watch 2 lite gl video test

Pregled Redmi Watch 2 Lite

Danas imamo još jednu misterioznu kutiju za raspakivanje, a to je novi Redmi Watch 2 Lite. Nakon što smo prethodno proverili Redmi Smart Band Pro, znamo da Redmi pravi prilično pristojne pametne narukvice. Watch 2 Lite je verzija sata koju danas proveravamo, sa skoro svim funkcijama koje danas očekujete od pametnog sata. Dakle, da vidimo da li ovaj sat vredi vašeg novca u ovoj recenziji Redmi Watch 2 Lite.

Raspakivanje i prvi utisci

Današnju misterioznu kutiju mi je poslao Xiaomi na pregled. Kao i uvek, nije bilo razmene novca, a ovde se sve zasniva isključivo na mom iskustvu i mišljenju. Watch 2 Lite se prodaje po povoljnoj ceni, a glavni razlog što je privlačan je taj što dolazi sa GPS-om. Ako ste zainteresovani da nabavite GPS pametni sat, pogledajte linkove u opisu ispod.

Upoređujući ga sa Smart Band Pro, Watch 2 Lite može se dopasti većem broju korisnika jer sada dolazi u tipičnijoj veličini i dizajnu pametnog sata. Ekran Watch 2 Lite je 1,5-inčni TFT LCD ekran sa rezolucijom od 320 puta 360. Iako nije AMOLED ekran kao Smart Band Pro, slike su i dalje dosta oštre sa dobrom gustinom piksela.

Dizajn i karakteristike

Watch 2 Lite ima dugme sa strane za navigaciju, a kaiš se može lako ukloniti. Traka je mekana i prijatno se oseća na koži, iako može biti malo lepljiva kada je stavljate u kopču. Sat ima veliku senzorsku površinu na zadnjoj strani, koja uključuje PPG senzor otkucaja srca i spo2 senzor. Trajanje baterije je pristojno, traje oko 5 do 7 dana za normalnu upotrebu i oko 14 sati u neprekidnom GPS režimu. Sat takođe ima ocenu 5 ATM, što vam omogućava da plivate do 50 metara dubine.

Watch 2 Lite dolazi sa tipičnim senzorima koji se nalaze u većini pametnih satova, uključujući senzor sa šest osa, akcelerometar sa tri ose, žiroskop sa tri ose, PPG senzor otkucaja srca i spo2 monitor kiseonika u krvi. Takođe nudi praćenje sna, praćenje stresa, vežbe disanja i praćenje ženskog zdravlja.

Korisnički interfejs i aplikacija

Interfejs sata je poznat ako ste ranije koristili Redmi interfejs. Možete birati između različitih figura sata, pristupiti obaveštenjima i kontrolnim podešavanjima pomoću pokreta prevlačenja. Redmi Watch koristi aplikaciju Xiaomi Wear za svu kontrolu aplikacija. Aplikacija vam omogućava da pratite svoje zdravstvene informacije, vežbe, kao i da prilagodite podešavanja za svoj sat.

Performanse i tačnost

Prema mojim testovima, monitor otkucaja srca i monitor spo2 na Watch 2 Lite su skoro na mestu. Možda postoji mala varijacija, ali uglavnom su očitavanja tačna. Ovo ga čini pogodnim uređajem za svakodnevno praćenje vitalnih funkcija.

Prednosti:

  • Budžetski
  • Dolazi sa GPS-om
  • Tačan puls i praćenje spo2

Mane:

  • Laggi korisnički interfejs
  • Nema senzora ambijentalnog svetla
  • Čipset bi mogao biti brži

Sve u svemu, po svojoj ceni, Redmi Watch 2 Lite je jeftin sat sa svim funkcijama koje biste očekivali od vodećeg pametnog sata. Čak dolazi i sa GPS-om, što je odličan dodatak. Jedini veliki nedostatak je zaostajanje korisničkog interfejsa zbog sporijeg čipseta. Međutim, ako ste u redu sa tim i nije vam potrebno napredno prilagođavanje, ovaj sat je dobar posao. Redmi bi trebalo da razmisli o korišćenju čipseta višeg ranga u budućim modelima kako bi pružio bolje korisničko iskustvo.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.