Eponuda.ba

Amazfit GTS 4 MINI FLAMINGO PINK

199,00 KM
Digital city
Brend:Amazfit

Amazfit GTS 4 MINI FLAMINGO PINK

Trenutno najbolja ponuda:

199,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendAmazfit
BluetoothDa
GPSDa
Širina narukvice (u mm)20
Tip ekranaAMOLED
Veličina ekrana (u inch)4.44
Amazfit AMAZFIT GTS 4 MINI FLAMINGO PINK

Video test / stručna recenzija proizvoda

13:57okt 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Amazfit GTS4 video test

Pregled: Pametni sat Amazfit GTS4

Ako ste u potrazi za pametnim satom, onda bi Amazfit GTS4 definitivno trebao biti u vašoj užoj listi. Ovaj pametni sat iz Amazfit, kompanije poznate po proizvodnji visokokvalitetnih pametnih satova, nudi niz impresivnih karakteristika koje ga čine solidnim konkurentom na tržištu.

Jedna od istaknutih karakteristika Amazfit GTS4 je obimna biblioteka sa preko 150 brojčanika. Bez obzira da li više volite klasični dizajn ili nešto jedinstvenije, ovaj pametni sat će vam uslišiti želju. Pored toga, sa svojim AmoLED ekranom od 1,75 inča, sat izgleda elegantno i moderno na vašem zglobu.

Još jedna sjajna karakteristika je kaiš za brzo otpuštanje, koji vam omogućava da lako promenite kaiš tako da odgovara vašem stilu. Bez obzira da li više volite gumeni ili kožni kaiš, lako ga možete zameniti bez ikakvih problema.

Dizajniran prvenstveno za praćenje zdravlja i fitnesa, ovaj pametni sat služi i kao sat sa obaveštenjima. Možete da primate telefonske pozive, puštate muziku i komunicirate sa raznim aplikacijama direktno sa ručnog zgloba. Čak ima dvopojasni GPS, za koji se kaže da je 99% tačan kao samostalna GPS jedinica. To znači da možete pratiti svoje fitnes aktivnosti i navigaciju u realnom vremenu bez potrebe da se oslanjate na svoj pametni telefon.

Jedna izuzetna karakteristika Amazfit GTS4 je ugrađena Alexa. Pomoću ove funkcije možete kontrolisati pametne uređaje u svom domu, kao što su svetla i bezbednosni sistemi, jednostavno koristeći svoj glas. Glasovni režim van mreže je takođe zgodan za brze glasovne komande bez potrebe za internet konekcijom.

Pametni sat nudi Bluetooth povezivanje i kompatibilan je sa Apple i Android telefonima. Bez obzira da li imate iPhone ili Samsung, Pixel ili LG uređaj, ovaj pametni sat će besprekorno raditi sa vašim telefonom preko aplikacije Zepp.

Pozitivne strane:

  • Obimna biblioteka satova
  • Remen za brzo otpuštanje
  • Dvopojasni GPS za precizno praćenje
  • Ugrađena Alexa za glasovnu kontrolu
  • Kompatibilan sa Apple i Android telefonima

Negativne strane:

  • Prilagođeni punjač umesto Qi punjenja
  • Ograničena dodatna oprema uključena u kutiju
  • Cena može biti malo visoka u poređenju sa nekim konkurentima

U zaključku, pametni sat Amazfit GTS4 nudi ubedljiv spektar funkcija i funkcionalnosti. Od njegove opsežne biblioteke brojčanika do ugrađenih GPS i Alexa mogućnosti, ovaj pametni sat je solidan izbor za sve koji traže svestran i moderan uređaj za nošenje.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.