Eponuda.ba

Xiaomi Mi compact Bluetooth Speaker 2

25,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Mi compact Bluetooth Speaker 2

Trenutno najbolja ponuda:

25,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
3.5 mm portNe
Zvučni sistemMono
XIAOMI MI Xiaomi Mi compact Bluetooth Speaker 2

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:16avg 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 video test

Pregled: Xiaomi Compact Bluetooth 2 zvučnik

Pozdrav svima! Danas ćemo pregledati Xiaomi Compact Bluetooth 2 zvučnik. Udubićemo se u raspakivanje i saznaćemo da li je verzija 2 kompaktnog zvučnika zaista vredna kupovine. Hajde da počnemo!

Zvučnik nudi vreme reprodukcije od 6 sati i ima nisku cenu. Hajde da bliže pogledamo šta se nalazi unutar kutije.

Nakon otvaranja kutije, dočekuje nas sam kompaktni zvučnik. Kvalitet izrade ovog uređaja je impresivan. Oseća se čvrsto i dobro izgrađeno. Unutar kutije nalazimo i uputstvo za upotrebu i praktičan kaiš za povezivanje sa zvučnikom. Nažalost, kabl za punjenje nije uključen.

Dizajn Xiaomi Compact Bluetooth 2 je elegantan i moderan. Njegov mrežasti dizajn omogućava da zvuk prođe bez uticaja. Zvučnik je veoma lagan, težak nešto više od 50 grama. Dostupan je u čistoj i klasičnoj beloj boji. Ukupan dizajn je kompaktan i atraktivan, što ga čini odličnim dodatkom za nošenje.

Na vrhu imamo mrežasti dizajn cool izgleda sa Mi logom u sredini. Sa strane zvučnika nalazi se LED svetlo, u kome se nalazi i mikrofon za pozive. Na dnu nalazimo jedno dugme za napajanje koje se može koristiti za pauziranje i reprodukciju muzičkih numera. Tu je i zgodna tačka za pričvršćivanje remena za lako nošenje.

Sada, hajde da uključimo zvučnik i testiramo kvalitet zvuka. Uparivanje je lako, jednostavno pritisnite i držite dugme za napajanje pet sekundi. Zvučnik takođe podržava glasovna uputstva koja pokazuju kada je u režimu uparivanja.

Na moje iznenađenje, kvalitet zvuka ovog malog zvučnika je impresivan. Uprkos svojoj veličini, iznenađujuće je glasan i daje pristojnu količinu basa. Testirali smo ga sa raznim žanrovima muzike i nije razočarao. Nije bilo zujanja ili pucketanja čak ni kada smo puštali muziku punom jačinom. Ugrađeni mikrofon je takođe koristan za primanje poziva bez upotrebe ruku.

Ukratko, Xiaomi Compact Bluetooth Speaker 2 je savršen za muziku u pokretu. Iako možda neće zameniti vaš običan Bluetooth zvučnik, dovoljno je glasan za male sobe i izlete na otvorenom. Jasnoća zvuka je odlična, a dizajn je elegantan i atraktivan. Ako tražite kompaktan Bluetooth zvučnik sa dobrim kvalitetom zvuka, Xiaomi Compact Bluetooth Speaker 2 svakako vredi razmotriti.

Prednosti:

- Impresivan kvalitet zvuka za svoju veličinu - Elegantan i atraktivan dizajn - Lagan i kompaktan - Jednostavan proces uparivanja - Koristan ugrađeni mikrofon za hands-free pozive

Nedostaci:

- Kabl za punjenje nije uključen - Ograničene opcije boja - Možda nije dovoljno glasan za veće prostore

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.