Eponuda.ba
Moj profil

Vivax VOX bluetooth zvučnik BS-160

od 85,00 KM
Opis Bluetooth prijenosni zvučnik,USB reproduktor; MP3; FM Radio s memorijom ; AUXLINE in 3,5mm ; USB in; 14W RMS,Napajanje: 3600mAh,Do 6,5 sati reprodukcije.TWS funkcija uparivanja zvučnika za jači zvuk i bolji Stereo efekat.Novi Vivax bluetooth prijenosni zvučnik BS160 dolazi sa 14W snage te pruža dubok i snažan zvuk uz reprodukciju do 6,5 sati na srednjoj razini zvuka. Uređaj se odlikuje funkcijom TWS uz koju možete jednostavnim pritiskom na TWS tipku povezati dva ista uređaja te na taj nači
Brend:Vivax

Vivax VOX bluetooth zvučnik BS-160

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Vivax Prenosni Bluetooth Zvočnik Tuba Vox BS-160 14W Črn Vodoodporen IPX6 u S TWS Funkcijo

Snažan zvuk: Doživite vrhunski kvalitet zvuka uz Vivax Prenosni Bluetooth Zvočnik Tuba Vox BS-160. Sa izlaznom snagom od 14 W, ovaj prijenosni zvučnik pruža bogat i impresivan zvuk koji će poboljšati vaše iskustvo slušanja.

Široki frekventni opseg: Impresivan frekvencijski opseg zvučnika od 100Hz do 16KHz osigurava da možete uživati u omiljenoj muzici sa jasnim i detaljnim zvukom u cijelom spektru.

Više opcija povezivanja: Vivax Prenosni Bluetooth Zvočnik Tuba Vox BS-160 nudi raznovrsne mogućnosti povezivanja. Poseduje audio priključak od 3,5 mm i USB port koji vam omogućava da povežete različite uređaje kao što su pametni telefoni, tableti, laptopi i još mnogo toga.

Punjiva baterija: Recite zbogom mukama oko konstantne zamjene baterija. Ugrađena punjiva baterija pruža dugotrajno napajanje, omogućavajući vam da uživate u muzici u pokretu bez brige da će vam se baterija isprazniti.

Vodootporan i izdržljiv: Dizajniran sa IPX6 vodootpornošću, ovaj zvučnik je otporan na prskanje i može izdržati vanjske uvjete. Bilo da se opuštate pored bazena ili imate piknik u parku, Vivax Prenosni Bluetooth Zvočnik Tuba Vox BS-160 može se pouzdati u isporuku zvuka visokog kvaliteta gdje god da krenete.

TWS funkcija: Podignite svoje audio iskustvo na višu razinu s funkcijom TWS (True Wireless Stereo). Uparite dva Vivax Prenosni Bluetooth Zvočnik Tuba Vox BS-160 zvučnika zajedno i uživajte u stereo zvuku za još impresivnije iskustvo slušanja.

Vivax VIVAX VOX bluetooth zvučnik BS-160
Karakteristike
Snaga zvučnika (W)
14
Zvučni sistem
Mono
3.5 mm port
USB port
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.