Eponuda.ba
Moj profil

Xiaomi Electric Scooter 4

od 779,00 KM
Xiaomi električni trotinet mi električni skuter 4 eu Predstavljamo vam Xiaomi električni skuter mi električni skuter 4 eu - vašeg savršenog partnera za svakodnevna putovanja i kratka putovanja. Sa elegantnim dizajnom i moćnim karakteristikama, ovaj električni skuter pruža udobnost, udobnost i stil. Potpuna zaštita baterije s inteligentnim BMS-om Ugrađeni inteligentni sistem upravljanja baterijom osigurava da je baterija sigurna u svakom trenutku i nadgleda sve aspekte sistema. Nadograđen korisn
Brend:Xiaomi

Xiaomi Electric Scooter 4

Opis i karakteristike

Xiaomi električni trotinet mi električni skuter 4 eu

Predstavljamo vam Xiaomi električni skuter mi električni skuter 4 eu - vašeg savršenog partnera za svakodnevna putovanja i kratka putovanja. Sa elegantnim dizajnom i moćnim karakteristikama, ovaj električni skuter pruža udobnost, udobnost i stil.

Ključne karakteristike:

  • Max. domet: 20 km
  • Nazivna snaga: 300W
  • Max. brzina: 25 km/h
  • Max. nagib: 14%
  • Dvostruki kočioni sistem: EABS napred + doboš kočnica pozadi
  • Ploča proširena za 5 mm: promijenjeno iskustvo pedala

Silikonski rukohvat protiv klizanja

Premještena stanica za punjenje

Prednja preklopna kopča

Dvostruki kočioni sistem

Dizajn čela u obliku slova T
Redizajnirani dizajn čela daje skuteru minimalistički osjećaj "smanjuje opterećenje" na čelu, istovremeno povećavajući proporciju ekrana, optimizirajući prikaz i iskustvo.

Ploča proširena za 5 mm
Za poboljšanje osjećaja tokom vožnje, ploča je proširena za 5 mm, za tišu i udobniju vožnju.

20km* max. domet spreman za svakodnevnu vožnju
Na osnovu baterije velikog kapaciteta od 187 Wh, maks. domet može doseći 20 km s punim punjenjem; ispunjavanje standardnih zahtjeva za putovanje na posao ili kratka putovanja.

300 W* snažan motor bez četkica
Sa snažnim motorom bez četkica, skuter može doseći i do 300 W. Sa ovom snagom moguća je maksimalna brzina od 25 km/h i 14% nagiba.

Besplatno podešavanje 3 nivoa brzine za sve uslove
Slobodno se prebacujte između načina hodanja, standardnog i sportskog načina kako biste bili spremni za sve što vam dan zada.

  • Brzina hodanja: 6 km/h
  • Standardni način rada: 20 km/h
  • Sportski režim: 25 km/h*

Potpuna zaštita baterije s inteligentnim BMS-om
Ugrađeni inteligentni sistem upravljanja baterijom osigurava da je baterija sigurna u svakom trenutku i nadgleda sve aspekte sistema.

Nadograđen korisnički interfejs u aplikaciji Xiaomi Home/Mi Home, više funkcija nego ikada prije
Pogledajte vodič o tome kako početi koristiti skuter, nadograditi firmver i provjeriti status vozila u aplikaciji Xiaomi Home/Mi Home. U aplikaciji ćete također dobiti informacije o preostaloj kilometraži, informacije o kvarovima i možete zaključati svoj skuter.

Intuitivna digitalna kontrolna tabla, pratite na prvi pogled
Izgled i dizajn su optimizirani za prikaz svih informacija koje su vam potrebne na prvi pogled. Dodan je i podsjetnik za održavanje guma.

Garancija: 12 mjeseci

Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

8:01nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi Mi 4 video test

Xiaomi Scooter 4 Review: savršena vožnja za svakoga

Zdravo ljudi i dobrodošli na moj kanal, danas sam veoma uzbuđen što ću recenzirati Xiaomi Scooter 4. Hajde da prođemo kroz neke od specifikacija ovog skutera.

Impresivne specifikacije

Ukupna dužina ovog skutera je nešto više od 110 cm dužine, 120 cm visine, a širine nešto manje od 50 cm na upravljaču. Paluba je široka 17 cm, što znači da imate dovoljno prostora da stojite na njoj. Imam veličinu 13 stopa i kao što vidite, jako dobro stoji na mom stopalu. Kada se sklopi, savija se na lepu kompaktnu visinu od 48 cm.

Maksimalni domet Xiaomi skutera je od 25 kg do 110 kg i od 120 cm visine do apsolutnih 2 m visine. Moći ćete da vozite ovaj skuter sa lakoćom. Ima maksimalnu brzinu od 25 km/h i domet između 20 i 35 km, u zavisnosti od veličine vozača i terena. Maksimalni ugao penjanja je otprilike 16° i mogu potvrditi da je to vrlo tačno.

Skuteru je potrebno oko 5 sati da se potpuno napuni i težak je samo 14,9 kg, što ga čini veoma lakim za podizanje i pomeranje. Unapređene gume bez zračnica prečnika 10 inča pružaju veću izdržljivost i udobniju vožnju. Opremljen je snažnim Hall motorom bez četkica sa maksimalnom snagom od 600 W, koji vam daje dovoljno snage za svakodnevne vožnje.

Xiaomi Scooter 4 ima dvostruki kočioni sistem, sa ABS kočnicama napred i sistemom disk kočnice pozadi. Kočenje je efikasno i povlači se veoma brzo. Takođe dolazi sa tri brzine: hodanje, normalni standardni režim i sportski režim. Skuter takođe ima prednje i zadnje svetlo, od kojih su oba super svetla i obezbeđuju vidljivost tokom noćnih vožnji. Pored toga, opremljen je reflektorima za vašu sopstvenu bezbednost.

Skuter je opremljen inteligentnim sistemom za upravljanje baterijom, pružajući različite zaštite kola i automatsko zaustavljanje pod naponom. Takođe možete da ga povežete sa aplikacijom preko Bluetooth-a koja vam omogućava da primate znakove upozorenja, pratite ograničenje baterije i preostalu udaljenost i pratite statistiku vožnje. Možete čak i zaključati skuter kroz aplikaciju, osiguravajući njegovu sigurnost.

Jednostavan za upotrebu i zgodan

Kontrolna tabla na Xiaomi Scooter 4 je jednostavan za upotrebu, sa jednim dugmetom za kretanje kroz različite funkcije kao što su promena brzine i uključivanje svetla. Skuter se takođe lako pakuje, sa prednjom sklopivom kopčom koja se otkopčava i omogućava vam da ga preklopite. Skuter ima kuku na zadnjoj strani za poboljšanu prenosivost i postolje za stabilnost kada se ne koristi.

Zabavna i pouzdana vožnja

Zaista sam uživao u vožnji ovog skutera. To je prvi skuter koji sam imao, i bio je odličan. Tako je lako voziti i nudi više kontrole nego skejtbord. Radijus okretanja je mali, a skuter reaguje. To je apsolutna poslastica za svoju cenu!

Pozitivne strane:

  • Kompaktan i lagan dizajn
  • Impresivna brzina i domet
  • Snažan motor i efikasan kočioni sistem
  • Kontrolna tabla i povezivanje aplikacija laka za korišćenje
  • Pogodno sklapanje i prenosivost

Negativne strane:

  • Manje moćan na uzbrdicama za teže vozače

U zaključku, verujem da je Xiaomi Scooter 4 savršen za porodice, roditelje, decu i putnike koji žele pouzdan i efikasan način prevoza. Ne propustite ovaj divni skuter koji će doneti beskrajnu zabavu i udobnost u vaš život.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.