Eponuda.ba

Logitech miš M171, bežični, crveniiID: EK000558312

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

M171 crveni, bežični RF (2,4 GHz), USB, optički, 1000 dpi/cpi, Tipke 3 + scroll, Boja Crvena
Brend:Logitech

Logitech miš M171, bežični, crveniiID: EK000558312

Opis i karakteristike

M171 crveni, bežični RF (2,4 GHz), USB, optički, 1000 dpi/cpi, Tipke 3 + scroll, Boja Crvena

Značajke

BrendLogitech
KonekcijaUSB
Način povezivanjaBežično
Optička rezolucija1000
Logitech Logitech miš M171, bežični, crveniiID: EK000558312

Video test / stručna recenzija proizvoda

2:38nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Logitech m171 video test

Logitech bežični miš model M171 - praktičan i kompaktan miš za vaše uređaje

Danas sam ovde da pregledam Logitech bežični model miša M171. Ovaj miš je savršen za one koji preferiraju bežični miš srednje veličine koji se lako može priključiti i koristiti sa raznim uređajima kao što su desktop računar, laptop ili pametni TV. Hajde da zaronimo u raspakivanje i vidimo šta ovaj miš može da ponudi!

Raspakivanje

Kada sam otvorio kutiju, pronašao sam neke informacije o proizvodu i detalje o garanciji. Prelazeći na glavnu stavku, miš, shvatio sam da se na njemu nalazi zaštitna plastika koju je trebalo ukloniti pre upotrebe. Kvalitet izrade miša je impresivan, sa malom veličinom i teksturiranom površinom koja doprinosi njegovoj ukupnoj privlačnosti. Miš je takođe lagan, što ga čini udobnim za držanje i upotrebu tokom dužih perioda.

Na zadnjoj strani miša nalazi se odeljak za baterije u kome se nalazi jedna baterija za napajanje uređaja. Pored toga, paket uključuje prijemnik koji treba priključiti na vaš desktop, laptop ili pametni TV da biste koristili miš. Prijemnik se lako odvaja, što omogućava zgodnu mobilnost.

Performanse i funkcionalnost

Kada sam uključio miš, primetio sam da dugmad i točkić za pomeranje takođe imaju teksturiranu površinu, poboljšavajući prianjanje i kontrolu dok ih koristite. Iako je miš manji, i levo i desno dugme funkcionišu besprekorno, pružajući zadovoljavajući odziv na klik. Točak za pomeranje radi glatko, omogućavajući laku navigaciju kroz dokumente i veb stranice.

Odlučio sam da testiram miš na radnoj površini i pokazao se izuzetno dobro. Pomeranje kursora je bilo precizno, sa brzim vremenom odziva, što je činilo lakim navigaciju kroz različite aplikacije. Točak za pomeranje je takođe funkcionisao besprekorno, pružajući glatko pomeranje u oba smera. Sve u svemu, miš je pokazao odlične performanse i odziv.

Poslednje misli

Da zaključimo, Logitech bežični miš model M171 je odličan izbor za one koji traže kompaktni bežični miš koji će koristiti sa svojim desktopom, laptopom ili pametnim televizorom. Kvalitet izrade, sa svojom teksturiranom površinom i laganim dizajnom, doprinosi njegovoj udobnosti i upotrebljivosti. Miš pruža izuzetne performanse, sa brzim vremenom odziva i preciznim kretanjem kursora. Bilo da vam je potreban za posao ili slobodno vreme, ovaj miš je pouzdan saputnik. Ne ustručavajte se da probate!

Pozitivne strane:

  • Pogodna funkcija plug-and-play
  • Kompaktan i lagan dizajn
  • Dobar kvalitet izrade sa teksturiranom površinom
  • Brzo vreme odziva i precizno kretanje kursora

Negativne strane:

  • Manja veličina možda neće biti udobna za korisnike sa većim rukama
  • Ograničen domet za bežično povezivanje
  • Nema dodatnih prilagodljivih dugmadi

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.