Eponuda.ba
Moj profil

Logitech M185 Wireless Miš – Sivi

od 29,00 KM
A simple, reliable mouse with plugandplay wireless. No delays or dropouts. The tiny wireless receiver gives you a connection you can count on.
Brend:Logitech

Logitech M185 Wireless Miš – Sivi

Opis i karakteristike

A simple, reliable mouse with plugandplay wireless. No delays or dropouts. The tiny wireless receiver gives you a connection you can count on.

Logitech Logitech Miš bežični, 2.4 GHz, 1000 dpi, USB nano, Blue - M185
Karakteristike
Optička rezolucija
1000
Konekcija
USB nano
Senzor
Optički

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:00nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Logitech m185 video test

Logitech M185 bežični miš je pristupačna i pouzdana opcija za one kojima je potreban bežični miš. Kao tehnički recenzent, testirao sam ovaj miš i tu sam da vam pružim sve detalje koje trebate znati pre nego što donesete odluku.

Jednostavnost upotrebe i povezivanje

Kao i većina bežičnih miševa, M185 je plug and play. Jednostavno uključite USB i spremni ste. Nema potrebe za dodatnim softverom ili preuzimanjima. Miš ima tehnologiju trenutnog uparivanja sa dometom do 10 metara, pružajući stabilnu i pouzdanu vezu. Međutim, važno je napomenuti da ako imate više uređaja koji rade na 2,4 gigaherca, to može uticati na vašu brzinu interneta ili druge uređaje koji rade na istoj frekvenciji.

Dizajn i karakteristike

Logitech M185 je ergonomski dizajniran da udobno stane u vašu ruku, a tasteri miša i točkić za pomeranje padaju u prirodan položaj. Može se činiti manjim od tipičnog miša, tako da bi pojedinci sa većim rukama mogli smatrati da je premali. Miš dolazi u sivoj boji, iako su dostupne i druge opcije boja poput crvene i plave. Jedna izuzetna karakteristika ovog miša je odeljak za bateriju, koji takođe služi kao mesto za skladištenje USB ključa. Ovaj zgodan dizajn pomaže u sprečavanju gubitka ključa kada se ne koristi.

Performanse i odziv

Što se tiče svakodnevne upotrebe, Logitech M185 se dobro ponaša za zadatke kao što su pregledanje interneta, opšta upotreba računara, pa čak i uređivanje video zapisa. Ima ocenu DPI (tačaka po inču) od 1000, što meri njenu reakciju na finije i detaljnije pokrete. Iako je ova DPI ocena dovoljna za većinu ljudi, ako vam je potreban miš sa izuzetno preciznim pokretima za igranje igrica ili grafički dizajn, možda ćete želeti da razmislite o mišu više klase sa većom ocenom DPI.

Rezime

Da rezimiramo, Logitech M185 bežični miš je jeftina i pouzdana opcija za svakodnevne potrebe. Nudi lako povezivanje, ergonomski dizajn i zadovoljavajuće performanse. Iako je možda manji od proseka, svoj posao obavlja efikasno. Za one koji traže jednostavno, ali efikasno rešenje za bežični miš, Logitech M185 je svakako vredan razmatranja.

Pozitivne strane:

  • Prihvatljiva cena
  • Pouzdana povezanost
  • Ergonomski dizajn

Negativne strane:

  • Mala veličina možda nije pogodna za pojedince sa većim rukama
  • DPI ocena možda neće zadovoljiti potrebe konkurentnih gejmera ili grafičkih dizajnera

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.