Eponuda.ba

Xiaomi VACUUM CLEANER G9 PLUS

435,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi VACUUM CLEANER G9 PLUS

Trenutno najbolja ponuda:

435,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Tip usisivačaŠtapni usisivači
Xiaomi XIAOMI VACUUM CLEANER G9 PLUS

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:21nov 2023Vrijeme čitanja: 4 min

Xiaomi Mi G9 Plus video test

Pregled: Xiaomi G9 usisivač

Uvod:

U našem prethodnom videu predstavili smo najnoviji usisivač, Dreamy T20. Dobili smo mnogo povratnih informacija od vas, rekavši da su funkcije zaista moćne, ali da je cena malo van budžeta. Ovog puta, doneli smo vam još jedan usisivač sa skoro istim funkcijama, ali mnogo jeftiniji od Dreamy T20. To je Xiaomi G9 usisivač. U ovom videu ćemo vam dati temeljno raspakivanje i nadam se da će vam se svideti. 

Raspakivanje i dizajn:

Xiaomi G9 usisivač je očigledno nasledio Xiaomi-jev koncept brenda da nudi tipičan premium proizvod po niskoj ceni. Kada se uporedi sa konkurentskim proizvodima, postaje očigledno da je G9 opremljen funkcijama koje se inače mogu videti samo na vrhunskim proizvodima. G9 dolazi sa zamenljivom baterijom, glavom četkice u obliku slova V i odvojivom kantom za otpatke, što korisnicima daje priliku da iskuse vrhunske funkcije po relativno nižoj ceni. G9 je dizajniran imajući na umu korisničko iskustvo, a Xiaomi je uradio solidno istraživanje i razvoj kako bi stvorio usisivač koji nudi kvalitet i funkcionalnost po pristupačnoj ceni.

Unutar paketa:

Ovaj paket uključuje glavni motor, kutiju za prljavštinu, sistem za filtriranje, bateriju, cev za vazduh, glavu glavne četkice, dodatne glave četkice, punjač, glavu četkice za otvore, zidni nosač i uputstva. Glavni motor je kompaktan i dobro dizajniran, sa logotipom Xiaomi na vrhu. Kutija za prljavštinu sadrži sistem za filtriranje, a baterija se nalazi na zadnjoj strani držača. Vazdušna cev je napravljena od metalne teksture i može se lako pričvrstiti na glavni motor kako bi se produžila dužina usisivača. Glava glavne četke ima točkove za lako kretanje i može se pričvrstiti na vazdušnu cev jednostavnim klikom. Paket takođe uključuje dodatne glave četkica, kao što je četka dva u jednom za čišćenje tastatura i uglova, i glava četke koja se može ukloniti za čišćenje površina kao što su sofe i kreveti. Punjač nije USB, ali je uključen u paketu. Glava četkice je dizajnirana za dostizanje teško dostupnih uglova. Zidni nosač vam omogućava da lako odložite usisivač, štedeći prostor. Sve u svemu, paket uključuje sve što vam je potrebno za temeljno čišćenje.

Trajanje baterije i snaga čišćenja:

Xiaomi G9 usisivač rešava uobičajeni problem ograničenog veka trajanja baterije tako što nudi zamenljive baterije. To znači da možete puniti dve baterije istovremeno i lako isključiti bateriju kada se isprazni. Ovo značajno poboljšava efikasnost i omogućava nesmetano čišćenje. Što se tiče snage čišćenja, G9 ima brzi motor bez četkica od 100.000 obrtaja u minuti koji generiše usisnu snagu od 120 vati vazduha. Nudi tri brzine za različite režime čišćenja. G9 takođe ima višestruki sistem odvajanja ciklona kako bi se osiguralo da kanta za otpatke ostane neometana, čime se poboljšava efikasnost. Sa svojim motorom velike brzine, sistemom za odvajanje ciklona i dizajnom valjka u obliku slova V, G9 garantuje efikasno čišćenje na različitim površinama.

Jedinstvene osobine:

Xiaomi G9 usisivač se ističe dizajnom valjka u obliku slova V. Ovaj dizajn obezbeđuje da sva kosa i prašina budu usmereni u vazdušnu cev, sprečavajući ih da se zapetljaju oko valjka. Valjak u obliku slova V radi i na podovima i na tepisima, eliminišući potrebu za zamenom četkica za različite površine. Dizajn točkića za pomeranje smanjuje otpor na tepisima, što olakšava pomeranje usisivača napred-nazad. Paket takođe uključuje dodatne glave četkice za različite scenarije čišćenja, kao što je specijalna glava četke za uklanjanje prašine i grinja sa sofa i kreveta, i 2-u-1 glava četkice za dostizanje praznina i pukotina. G9 takođe ima petoslojni sistem filtracije koji efikasno zaključava 99,7% prašine i mikro čestica, obezbeđujući čist vazduh. Kutija za prljavštinu ima zapreminu od 0,6 litara i dolazi sa funkcijom odlaganja prašine sa jednim dugmetom, što olakšava pražnjenje. Kutija i filteri su odvojivi, što omogućava lako čišćenje i održavanje.

Zaključak:

Xiaomi G9 usisivač nudi impresivne karakteristike po pristupačnoj ceni. Sa zamenjivom baterijom, snažnim motorom, dizajnom valjka u obliku slova V i efikasnim sistemom filtracije, pruža visokokvalitetno iskustvo čišćenja. Paket uključuje različite glave četkica za različite scenarije čišćenja, što ga čini raznovrsnim i jednostavnim za upotrebu. Ako tražite jeftin usisivač bez kompromisa u pogledu performansi, Xiaomi G9 je definitivno vredan razmatranja.

Pozitivne strane:

  • Zamenljiva baterija za produženo vreme čišćenja
  • Snažan motor sa velikom snagom usisavanja
  • Dizajn valjka u obliku slova V za sprečavanje zaplitanja kose
  • Efikasan sistem filtracije za čist vazduh
  • Odvojiva kanta za otpatke i filteri za lako čišćenje

Negativne strane:

  • Nije uključen USB punjač
  • Bučan rad u režimu velike snage
  • Vazdušna cev se ponekad može odvojiti od glavnog motora
  • Malo težak u poređenju sa drugim modelima
  • Nema funkcija pametnog povezivanja

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.