Eponuda.ba

Xiaomi ROBOT VACUUM S10

459,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi ROBOT VACUUM S10

Trenutno najbolja ponuda:

459,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Xiaomi XIAOMI ROBOT VACUUM S10

Video test / stručna recenzija proizvoda

1:26dec 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi bhr5988eu video test

Pozdravite Xiaomi Robot Vacuum S10: pametni kućni aparat 

Dizajniran da reši zadatak čišćenja, elegantan i moćan Xiaomi Robot Vacuum S10 je vrhunski dodatak vašem domu. Kombinujući najsavremeniju tehnologiju sa efikasnošću i praktičnošću, ovaj robot je postavljen da promeni i poboljša vašu rutinu čišćenja.

Čišćenje bez napora uz moćno usisavanje

Xiaomi Robot Vacuum S10 je opremljen snažnim usisnim sistemom koji bez napora usisava prašinu, prljavštinu i dlake sa bilo koje površine. Bez obzira da li imate tepihe, podove od tvrdog drveta ili pločice, ovaj robot će ih ostaviti čistim.

Prilagođene opcije čišćenja

Podešavanja rezervoara za vodu vam omogućavaju da izaberete idealnu opciju za prilagođavanje vašeg specifičnog materijala za podove. Od laganog brisanja do dubinskog čišćenja, možete lako da prilagodite podešavanja kako bi zadovoljila svoje potrebe.

Napredna tehnologija navigacije

Jedna od istaknutih karakteristika Xiaomi Robot Vacuum S10 je njegova napredna tehnologija navigacije. Ovaj robot precizno iscrtava ceo vaš dom radi preciznog pokrivanja, osiguravajući da nijedno mesto ne ostane neočišćeno. Sa svojim cik-cak i Y-oblikovanim rutama čišćenja, u kombinaciji sa više senzora, možete verovati usisivaču da će svaki kutak vašeg doma održati besprekornim. Recite zbogom kucanju u nameštaj, zaglavljivanju ili padanju sa ivica.

Pogodne opcije kontrole

Imate više načina da kontrolišete Xiaomi Robot Vacuum S10. Možete da koristite kontrolu glasom sa Amazon Alexa ili Google Assistant-om ili jednostavno kontrolišete robot pomoću aplikacije Mi Home. Čak i kada niste blizu kuće, možete da zakažete čišćenje, koristite daljinski upravljač, izaberete režime čišćenja i pristupite praćenju u realnom vremenu. Ovaj nivo kontrole osigurava da vaš dom uvek ostane čist i svež.

Nova era pametnog čišćenja

Xiaomi Robot Vacuum S10 zaista donosi pametno čišćenje na sledeći nivo. Njegova kombinacija snažnog usisavanja, prilagođenih opcija čišćenja, napredne navigacione tehnologije i praktičnih opcija kontrole čine ga neophodnim za svaki moderan dom. Recite zbogom dosadnim zadacima čišćenja i pozdravite besprekoran i lako održavan dom.

Pozitivne strane:

  • Snažan usisni sistem
  • Prilagodljive opcije čišćenja
  • Napredna tehnologija navigacije

Negativne strane:

  • Možda je skup
  • Malo pogrešna uputstva za podešavanje opcija kontrole

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.