Eponuda.ba

Sony HTS40R.CEL

659,00 KM
Univerzalno
Brend:Sony

Sony HTS40R.CEL

Trenutno najbolja ponuda:

659,00 KMu Univerzalno

Opis i karakteristike

Značajke

BrendSony

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:08sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Sony hts40rcel video test

Recenzija Sony HT-S40R Soundbar-a: opcija povoljna za budžet

Na tipičan način kompanije Sony, zvučna traka ima prednji levi, desni i središnji kanal ugrađen u sebe. Opcije povezivanja se nalaze u sabvuferu, što može biti prednost ili mana u zavisnosti od vašeg podešavanja. Sama zvučna traka je lagana sa plastičnom školjkom, ali ne deluje jeftino. Sabvufer, kao i drugi Sony sabvuferi, isporučuje moćan bas i takođe sadrži sve opcije povezivanja uključujući HDMI, optičke i 3,5 mm portove.

Prelazimo na zadnje satelitske zvučnike, oni su mali i lagani. Ako ih postavite na rastojanju malo više od jedne ruke prema vama, pružićete najbolje surround iskustvo. Kablovi koji povezuju surround zvučnike sa bežičnim pojačalom zahtevaju upravljanje kablovima, ali oni eliminišu nered žica koje vode do zvučne trake.

Podešavanje i performanse

Podešavanje zvučne trake je plug and play, a dolazi sa bežičnim pojačalom koje treba da bude povezano sa utičnicom. Soundbar pruža zvučno iskustvo koje ispunjava prostoriju, posebno za muziku. Vokal je jasan, ali zvuk je malo bas težak, što nekima može odgovarati. Za filmove, surround zvučnici rade dobar posao da vas obaviju zvučnim efektima. Međutim, razdvajanje prednjeg kanala može biti usko zbog bliskog postavljanja prednjih levog, desnog i centralnog kanala. Za igranje igara, surround zvučnici dodaju impresivno iskustvo preciznom reprodukcijom usmerenih zvukova.

Prednosti:

  • Snažan bas sa sabvufera
  • Dobar doživljaj surround zvuka
  • Lako plug and play podešavanje
  • Lagan i estetski ugodan dizajn
  • Bežično povezivanje eliminiše nered

Mane:

  • Sve opcije povezivanja nalaze se u sabvuferu
  • Mali i glomazan ekran

Ako tražite jeftin zvučnu traku sa 5.1 postavkom koja pruža impresivno zvučno iskustvo bez gužve žica, Sony HTS40R je vredan razmatranja. Iako postoji nekoliko manjih nedostataka, kao što su lokacija opcija za povezivanje i mali ekran, soundbar pruža impresivne performanse. Bez obzira da li gledate filmove, igrate igrice ili slušate muziku, ova zvučna traka poboljšava vaše celokupno iskustvo zabave. Dakle, ako imate ograničen budžet i želite snažno podešavanje bez nereda, Sony HTS40R Soundbar je solidan izbor.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.