Eponuda.ba

Sencor Friteza AIR SFR 3220 WH

119,00 KM
Adazal baucentar
Brend:Sencor

Sencor Friteza AIR SFR 3220 WH

Trenutno najbolja ponuda:

119,00 KMu Adazal baucentar

Opis i karakteristike

Značajke

BrendSencor
Kapacitet posude (u L)2.6
Snaga (u W)1500
Sencor Friteza AIR SFR 3220 WH

Video test / stručna recenzija proizvoda

2:05nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Sencor sfr3220wh video test

Danas smo uzbuđeni da vam pokažemo Air Fryer od brenda Sencor. Ova friteza dolazi u velikoj kutiji sa raznim uputstvima o tome kako da je koristite. Dostupna je u mnogo različitih boja, a ova koju imamo ovde je živahna zelena.

Pakovanje ove friteze je veoma pažljivo. Sadrži detaljna uputstva koja vas mogu uputiti kako da je pravilno koristite. Najbolji deo je što ovoj fritezi nije potrebno ulje, što je čini zdravijom alternativom za prženje.

Jednostavno za upotrebu i svestrano

Jedna od istaknutih karakteristika ove friteze je njena jednostavnost. Dolazi sa ugrađenim tajmerom koji vam omogućava da podesite vreme kuvanja. Temperatura se može podesiti od 80 stepeni Celzijusa do 200 stepeni Celzijusa, dajući vam kontrolu nad vašim potrebama kuvanja.

Ova friteza je takođe laka za upotrebu kada je u pitanju ubacivanje i vađenje hrane. Donji deo se otvara, omogućavajući vam da lako dodate hranu po svom izboru. Unutrašnjost je obložena nelepljivim materijalom, što ga čini lakim za čišćenje. Osim toga, ostaje hladan na dodir, osiguravajući vašu sigurnost dok rukujete njime.

Efikasno kuvanje i funkcija alarma

Kada stavite hranu unutra i podesite tajmer, možete pustiti fritezu da učini svoju magiju. Tajmer se može podesiti od nula do 30 minuta, a dolazi sa alarmom koji vas upozorava kada je vaša hrana gotova. Ovo osigurava da nikada ne prekuvate svoje obroke.

Sencor je uključio sveobuhvatno uputstvo za upotrebu, koje pruža preporučena vremena kuvanja i temperature za različite vrste hrane. Ovo dodatno olakšava postizanje savršenih rezultata kuvanja, bilo da pržite ili pečete.

Savršeno za zdrave recepte

Ova friteza ima veliku korpu zapremine od 2,6 litara, što vam omogućava da kuvate veće količine hrane u jednom potezu. Njena sposobnost kuvanja bez ulja je čini odličnom opcijom za pripremu zdravih obroka, bez kompromisa po ukusu.

Pozitivne strane:

  • Jednostavno za upotrebu i čišćenje
  • Ne zahteva ulje
  • Raznovrsna podešavanja temperature i tajmera

Negativne strane:

  • Može biti glomazna za manje kuhinje
  • Može biti skupo u poređenju sa tradicionalnim metodama prženja

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.