Eponuda.ba

Philips Prociscivac zraka AC2729\10

799,00 KM
Univerzalno
Brend:Philips

Philips Prociscivac zraka AC2729\10

Trenutno najbolja ponuda:

799,00 KMu Univerzalno

Opis i karakteristike

Značajke

BrendPhilips
Philips Prociscivac zraka AC2729\10

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:06okt 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Philips AC2729/10 video test

Philips 2-u-1 prečišćivač i ovlaživač vazduha: menjač igre za moje zdravlje

Danas želim da podelim svoju recenziju Philips 2-u-1 prečišćivača i ovlaživača vazduha. Dozvolite mi da vam kažem, ovaj proizvod je apsolutno neverovatan i ne mogu dovoljno da ga ishvalim. Koristio sam ga poslednja dva dana i iskreno je preobrazio moja jutra. Ranije sam se budio sa teškom glavom i trebalo bi mi sati da se osećam budno. Ali sada, sa ovom mašinom, osećam se osveženo i spremno da se uhvatim u koštac sa danom. Dozvolite mi da vam pokažem šta ovaj proizvod čini tako posebnim.

Rešenje na jednom mestu

Philips 2-u-1 prečišćivač i ovlaživač je moćna mašina koja kombinuje funkcije i prečišćivača i ovlaživača. To je kompaktna jedinica koja se neprimetno uklapa u svaki prostor. Jedna od najboljih stvari u vezi sa njim je to što je omogućen WiFi, što doprinosi njegovoj pogodnosti.

Mašina dolazi sa filterom koji efikasno hvata zagađivače i štetne gasove. Takođe ima senzor koji detektuje kvalitet vazduha oko njega. Ova funkcija osigurava da je vazduh koji udišete čist i bezbedan. Mašina radi na 35 vati snage, tako da je i energetski efikasna.

Jednostavan i lak za upotrebu

Proces podešavanja je jednostavan. Unutar jedinice ćete pronaći tri filtera. Obavezno uklonite plastični poklopac sa svakog filtera pre nego što ga umetnete. Prvi filter ima logo i oznaku strelice. Poravnajte ga ispravno i umetnite ga pravo. Ponovite postupak sa drugim i trećim filterom, pazeći da je podloga filtera okrenuta prema vama.

Kada su filteri bezbedno postavljeni, napunite rezervoar za vodu vodom. Rezervoar je dizajniran da traje mesec dana ili više, što ga čini izuzetno praktičnim. Samo pazite da ga ne popunite preko označenog nivoa. Umetnite donji komad metala u prednju stranu rezervoara, prateći jasna uputstva. Na kraju, gurnite rezervoar nazad u mašinu, uključite je i pritisnite dugme za napajanje. Mašini će trebati nekoliko minuta da počne da radi svoju magiju.

Pozitivne strane:

  • Kombinuje funkcije prečistača i ovlaživača
  • Omogućen WiFi za laku kontrolu
  • Efikasan filter i senzor za čist i bezbedan vazduh
  • Energetski efikasan sa malom potrošnjom energije
  • Jednostavno podešavanje i lako za korišćenje

Negativne strane:

  • Cena je na višoj strani
  • Nije pogodan za veće prostore
  • Redovna zamena filtera može biti skupa

Sve u svemu, Philips 2-u-1 čistač i ovlaživač vazduha je neverovatan proizvod koji je drastično poboljšao moja jutra. Ako ste se borili sa sličnim problemima, toplo preporučujem da probate. 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.