Eponuda.ba
Moj profil

Naughty Dog AKCIJA - THE LAST OF US 2 STANDARD EDITION PS4

69,00 KM
Igre.ba

Naughty Dog AKCIJA - THE LAST OF US 2 STANDARD EDITION PS4

Trenutno najbolja ponuda:

69,00 KMu Igre.ba

Opis i karakteristike

AKCIJA - THE LAST OF US 2 STANDARD EDITION PS4
Karakteristike
Tipovi proizvoda
PlayStation 4 PS4 igrice

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:21sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Naughty Dog The Last Of Us 2 video test

Recenzija The Last of Us Part II

Uvek nisam voleo bombardovanje kritikama, i mislim da je to uglavnom smešno. Postoje slučajevi u kojima to može biti delimično opravdano, na primer kada kompanija nakon kupovine doda obogaćeni DRM. U slučaju The Last of Us Part II, to je bila tačka spora za zajednicu igara. Gledajući korisničke ocene na Metacritic-u, postoji značajna razlika između kritika kritičara i ocena korisnika.

Sada sam prošao kroz korisničke recenzije i moram priznati da postoje neke dobro konstruisane, poštene tačke koje su izneli oni koji su igrali igru i nisu uživali u njoj. Međutim, postoji i mnogo besmislenih recenzija smeća koje samo štete reputaciji igračke zajednice. Pravljenje korisničkih naloga na Metacritic-u samo da biste ostavili lošu recenziju, a da niste ni igrali igru, jednostavno je neprihvatljivo.

Reviewing Games

Recenzije korisnika služe svrsi, jer pružaju drugačiju perspektivu od glavnih medija. Iako ne verujem da su mejnstrim mediji pristrasni u svojim recenzijama, razumem zašto se neki ljudi mogu tako osećati. Međutim, korišćenje recenzija korisnika kao oružja za napad na nešto sa čime se ne slažete samo kalja čitavu zajednicu igara.

Objektivnost je važna kada se govori o video igricama. U redu je kritikovati igre zbog njihovih političkih ciljeva ili drugih kontroverznih elemenata, ali kada se objektivnost odbaci, niko nema koristi. To daje municiju samo onima koji žele da diskredituju gejmersku zajednicu u celini.

Što se tiče The Last of Us Part II, još nisam gledao nijednu recenziju, i nisam siguran da li ću sam napraviti punu recenziju. Međutim, daću vam svoje iskreno mišljenje o tome. Javiću vam ako mislim da je igra sranje ili ne. Bez obzira na moje lično mišljenje, važno je da zajednica igara raste i sazreva i da može da vodi građanske diskusije o našem omiljenom mediju.

Pozitivne strane:

  • Intrigantna priča
  • Imerzivna igra
  • Zapanjujuća grafika
  • Odlična glasovna gluma
  • Intenzivni i emotivni trenuci

Negativne strane:

  • Kontroverzni elementi
  • Neki problemi sa tempom
  • Dugačke scene
  • Upravljanje zalihama može biti zamorno
  • Neka mehanika igranja koja se ponavlja

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.