Eponuda.ba

Makita aku bušilica odvijač DDF482Z Solo

209,90 KM
Adazal baucentar
Brend:Makita

Makita aku bušilica odvijač DDF482Z Solo

Trenutno najbolja ponuda:

209,90 KMu Adazal baucentar

Opis i karakteristike

Značajke

BrendMakita
Napon akumulatora18V
Makita aku bušilica odvijač DDF482Z Solo

Video test / stručna recenzija proizvoda

2:16nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Makita DDF482Z video test

Makita Colors Driver Drill DDF-482 Pregled

U ovom videu ću vam pokazati kratku demonstraciju bušenja drveta i metala, kao i neke informacije o njegovim specifikacijama i performansama.

Specifikacije i performanse

Makita Colors Driver Drill DDF-482 ima maksimalni kapacitet od 13 mm za bušenje čelika i 38 mm za bušenje drveta. Ima kapacitet punjenja od 1,5 mm do 13 mm, što vam omogućava da radite sa različitim veličinama burgija. Sa baterijom od 5,0 Ah, može da izbuši do 781 rupu sa svrdlom za drvo od 8 mm na dubini od 1 inča. Bušilica takođe ima maksimalni obrtni moment od 54 Nm, pružajući dovoljno snage za različite zadatke bušenja. Pored toga, nudi dve opcije brzine, sa opsegom niske brzine od 0 do 600 RPM i opsegom velike brzine od 0 do 1900 RPM.

Demo i jednostavnost upotrebe

U demonstraciji, Makita Colors Driver Drill DDF-482 pokazala se izuzetno dobro. Bez napora je bušio i drvo i metal, pokazujući svoju svestranost i snagu. Ergonomski dizajn bušilice učinio je udobnom za držanje i upotrebu tokom dužeg vremenskog perioda. Takođe je bio relativno lagan, smanjujući zamor tokom duže upotrebe.

Kvalitet izrade i izdržljivost

Makita Colors Drill DDF-482 je napravljena da traje. Njegova čvrsta konstrukcija obezbeđuje dugotrajnu izdržljivost, čak i kada je izložena intenzivnoj upotrebi. Bušilica se oseća čvrsto u ruci i ne pokazuje znake slabosti ili krhkosti. Korišteni materijali su visokog kvaliteta, što se i očekuje od Makite, renomiranog brenda poznatog po pouzdanim alatima.

Pozitivne strane:

  • Snažan i svestran
  • Udoban i ergonomski dizajn
  • Dugotrajna izdržljivost

Negativne strane:

  • Ograničeni maksimalni kapacitet za bušenje čelika
  • Relativno visoka cena
  • Možda je previše glomazan za neke korisnike

Sve u svemu, Makita Colors Driver Drill DDF-482 je pouzdan i visokokvalitetan alat koji pruža izuzetne performanse. Njegova snaga, svestranost i izdržljivost čine ga pogodnim i za amaterske „uradi sam“ entuzijaste i za profesionalce. Iako može imati neka ograničenja u pogledu maksimalnog kapaciteta i cene, njegove ukupne performanse i kvalitet izrade nadmašuju ove manje nedostatke. Ako vam je potrebna pouzdana i efikasna bušilica, Makita Colors Driver Drill DDF-482 vredi razmisliti.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.