Eponuda.ba

Logitech miš M350, bežični, Pebble BijeliID: EK000558314

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

M350 Pebble White, Vrsta Bežično, Sučelje Wireless, Senzor Optički, Rezolucija 1000 dpi/cpi, Tipke 3, Scroll, Boja Bijela, Unifying receiver
Brend:Logitech

Logitech miš M350, bežični, Pebble BijeliID: EK000558314

Opis i karakteristike

M350 Pebble White, Vrsta Bežično, Sučelje Wireless, Senzor Optički, Rezolucija 1000 dpi/cpi, Tipke 3, Scroll, Boja Bijela, Unifying receiver

Značajke

BrendLogitech
Način povezivanjaBežično
SenzorOptički
Logitech Logitech miš M350, bežični, Pebble BijeliID: EK000558314

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:07nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech m350 video test

Logitech Pebble M350 miš: vrhunski prenosiv i tih miš

Zdravo svima, danas ćemo pogledati Logitech Pebble M350 miš, najnoviji Logitech miš na tržištu. Ovaj miš obećava da će biti jedan od najprenosivijih i najtiših miševa na raspolaganju.

Tihi klikovi za iskustvo bez buke

Najveća karakteristika Logitech Pebble M350 miša je njegova tišina. Klikovi su veoma meki i prigušeni, nudeći zadovoljavajuće i udobno iskustvo. Iako nije potpuno tih, tupi klik uklanja oštar tradicionalni zvuk klika normalnog miša. Glasan je otprilike kao klik na dodirnoj ploči za Mac, ako ne i tiši. To ga čini savršenim za korišćenje u bibliotekama, spavaonicama ili bilo kom mirnom okruženju gde ne želite da ometate druge ili da budete nametljivi. Tihi klikovi doprinose opštoj udobnosti i osećaju ovog miša, čineći ga neobično zadovoljavajućim iskustvom.

Kada uporedite Logitech Pebble M350 miš sa Logitechovim MX Anywhere mišem i njihovim MX Master mišem, primetna je razlika u zvuku klika. Pebble Mouse ima tiši klik, nudeći prigušeniji i mekši zvuk.

Kompaktan i prenosiv dizajn

Logitech Pebble M350 miš je takođe pohvaljen zbog svog kompaktnog dizajna. Sličan je Apple-ovom Magic Mouse-u u pogledu ravnosti i kompaktnosti, ali sa dodatnom udobnošću zbog nešto veće visine i površine pod uglom. U poređenju sa MX Anivhere 2 mišem, tanji je i lakši, što ga čini veoma prenosivim. Bilo da želite da ga stavite u džep ili da ga nosite u torbi, putovanje sa ovim mišem je lako.

Logitech nudi Pebble Mouse u tri boje: svetlo plavoj, ružičastoj i moderno beloj. Iako su boje lepe, one nisu nužno razlog za kupovinu ovog miša. Oni, međutim, pružaju opcije za prilagođavanje podešavanja vašeg stola.

Dug vek baterije i zgodno povezivanje

Logitech Pebble M350 miš napaja dvostruka A baterija, što mu daje impresivnih 18 meseci trajanja baterije. Međutim, bilo bi lepo videti opciju USB-C ili mikro USB punjenja umesto zamene baterije. Pored toga, ne postoji funkcija promene uređaja, što znači da se istovremeno može povezati samo sa jednim Bluetooth uređajem. Ipak, miš dolazi sa USB ključem koji se zgodno čuva unutar kućišta, omogućavajući lako povezivanje sa računarom.

Ograničene karakteristike

Jedna loša strana Logitech Pebble M350 miša je odsustvo bočnih dugmadi, horizontalno pomeranje i beskonačno skrolovanje na točkićima za pomeranje. Ove funkcije su dostupne na MX Anywhere 2 mišu, ali je važno zapamtiti da je Pebble miš jednostavnija i jeftinija opcija. Iako ove karakteristike koje nedostaju mogu biti razočaravajuće za neke, važno je postaviti realna očekivanja za ono što ovaj miš nudi.

Završne misli i preporuke

Ako tražite pažljiv i tih miš za upotrebu u kafićima ili drugim javnim okruženjima gde buka može biti problem, Logitech Pebble M350 miš je odličan izbor. Njegov kompaktan i lagan dizajn čini ga savršenim mišem u pokretu, bilo da ga koristite sa iPad-om ili računarom. Iako možda nema sve karakteristike nekih skupljih modela, nudi pouzdane performanse po razumnoj ceni.

Pozitivne strane:

  • Izuzetno tihi klikovi
  • Kompaktan i prenosiv dizajn
  • Dug vek trajanja baterije
  • Pogodan USB ključ za skladištenje
  • Više opcija boja

Negativne strane:

  • Nema USB-C ili mikro USB punjenja
  • Samo jedna Bluetooth veza u isto vreme
  • Nema bočnih dugmadi ili horizontalnog pomeranja
  • Točkiću za pomeranje nedostaje beskonačno skrolovanje
  • Cena bi mogla biti konkurentnija

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.