Eponuda.ba

Dji Dron DJI Mini 2 SE

799,00 KM
Next
Opis Dron DJI Mini 2 SE
Brend:Dji

Dji Dron DJI Mini 2 SE

Trenutno najbolja ponuda:

799,00 KMu Next

Opis i karakteristike

Opis Dron DJI Mini 2 SE

Značajke

BrendDji
Dron DJI Mini 2 SE

Video test / stručna recenzija proizvoda

17:16feb 2024Vrijeme čitanja: 2 min

Dji cpma0000057401 video test

Danas smo dobili još jedan potpuno novi DJI dron - zove se DJI Mini 2 SE. Sada, možda se pitate, šta je to? Da li je to Mini 2 ili Mini SE? To je ono o čemu je ovaj video. Ovo je sve što treba da znate pre nego što sebi kupite DJI Mini 2 SE.

Isti dizajn, različite karakteristike

Odmah ćete verovatno primetiti da izgleda neverovatno slično i DJI Mini 2 kao i DJI Mini SE, i to zato što je prilično identičan. Čak i baterije mogu biti zamenljive između Mini 2 i Mini SE. Ovde postoji nekoliko malih razlika i nekoliko razloga zašto biste možda želeli da nabavite Mini 2 SE, ali pretpostavljam da bi po izgledu DJI mogao da ukloni DJI Mini SE, a možda čak i DJI Mini 2 sa tržišta. Ovaj momak ovde je sposoban za 2.7K video, nema 4K video, i to je još jedan razlog zašto mislim da će možda Mini 2 biti uklonjen u nekom trenutku u bliskoj budućnosti, kao i Mini SE. Osećam da bi ovaj tip mogao da zameni ta dva drona.

Poznati sistem kamera

Dok otkopčavamo ovaj mali sistem ovde i otkrivamo kameru, to je isti sistem kamera koji imamo na Mini SE. Sposoban je za 2,7K video, takođe je sposoban za fotografije od 12 megapiksela, ali jedna velika razlika ovde sa 2SE je u tome što je sposoban da snima neobrađene fotografije, što je bilo nešto što Mini SE nije mogao da snimi. Dakle, to je lepa nadogradnja u pogledu mogućnosti fotografisanja.

Pozitivne strane:

  • Poznat i jednostavan dizajn
  • Zamenljive baterije sa Mini 2
  • Može da snima neobrađene fotografije
  • Pouzdana tehnologija ocusinc za bolju vezu
  • Ispod 250 grama, što olakšava letenje na mnogim lokacijama

Negativne strane:

  • Nema funkcije izbegavanja prepreka
  • Nema naprednih video funkcija kao što je aktivna traka
  • Nema 4K video mogućnosti
  • Nije pogodno za profesionalne fotografe/videografe
  • Malo zbunjujuća šema imenovanja

U zaključku, DJI Mini 2 SE je odličan dron za početnike za one koji nikada ranije nisu posedovali dron. Nudi pouzdane performanse, poznat dizajn i pristojne mogućnosti kamere. Iako možda nema napredne funkcije ili 4K video, to je savršena polazna tačka za početnike i pristupačna opcija u poređenju sa modelima višeg ranga. Ako želite da poboljšate svoj portfolio fotografija ili video snimaka, ovaj dron može poslužiti kao odličan dodatak za povremene snimke iz vazduha. Sve u svemu, to je svestran i lak za korišćenje dron koji će zadovoljiti potrebe većine početnika.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.