Eponuda.ba

Xiaomi REDMI WATCH 3 (BLACK)

229,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi REDMI WATCH 3 (BLACK)

Trenutno najbolja ponuda:

229,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
BluetoothDa
GPSDa
Veličina ekrana (u inch)1.83
Redmi REDMI WATCH 3 (BLACK)

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:29avg 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi Redmi Watch 3 video test

Najbolji budžetski pametni sat: Redmi Watch 3 pregled

Treća generacija Redmi Watch-a je očigledno najbolja do sada. Ono što je još važnije je da bi to mogao biti najbolji budžetski pametni sat godine. Nikad nisam zamišljao da će Redmi smisliti nosivi uređaj koji mi se toliko sviđa da ga sa zadovoljstvom koristim kao svakodnevni vozač. Redmi Watch 3 pokriva mnogo više od osnova, nudeći stvarno iskustvo. Uronimo u to!

Otpakivanje i dizajn

Iskustvo raspakivanja je sjajno. Dobio sam crno izdanje, ali postoji i izdanje boje slonovače, a možete pronaći zanimljive boje za kaiševe kako bi stvari bile zabavnije. Kaiš je sličan prošlogodišnjem modelu, ali trake na dugmad mi nisu omiljene. Dizajn sata je lep i svetao, sa plastičnim okvirom i metalnom teksturom. Ekran je AMOLED 1,75 inča sa maksimalnom osvetljenošću od 600 nita, što je fantastično. Međutim, ne postoji senzor ambijentalnog svetla, tako da automatsko osvetljenje nije dostupno. Sat je lagan, teži samo 37 grama i vodootporan je.

Karakteristike i performanse

Redmi Watch 3 je veoma sposoban fitnes sat sa nekim dodacima. Ima zvučnik i mikrofon, što vam omogućava da obavljate telefonske pozive preko Bluetooth veze. Međutim, nema NFC za beskontaktna plaćanja. Interfejs je veoma brz, a navigacija je glatka. Trajanje baterije je fantastično, traje do 5 dana po punjenju sa uvek uključenim ekranom. Sat nudi različite funkcije za praćenje zdravlja, uključujući praćenje otkucaja srca i spavanja, praćenje stresa i vežbe disanja. Takođe ima integrisan GPS, koji vam omogućava da pratite vežbe na otvorenom.

Prednosti:

  • Svetao i živopisan AMOLED ekran
  • Odlično trajanje baterije
  • Integrisani GPS
  • Sposobne funkcije za praćenje fitnesa
  • Širok spektar besplatnih brojčanika

Mane:

  • Nema funkcije automatskog osvetljenja
  • Nema dodatnih aplikacija za instaliranje
  • Nema pristupa internoj memoriji za datoteke za hostovanje
  • Nema NFC za beskontaktna plaćanja
  • Nema opcije za slanje unapred definisanih odgovora za obaveštenja

U zaključku, Redmi Watch 3 je jedan od najisplativijih pametnih satova dostupnih u 2023. Nudi zadivljujući AMOLED ekran, odličan odziv, pristojno trajanje baterije i širok spektar funkcija za praćenje fitnesa. Odsustvo određenih karakteristika može biti nedostatak za neke, ali s obzirom na njegovu cenu, nudi odlično celokupno iskustvo.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.