Eponuda.ba

Xiaomi Redmi Smart Band PRO

89,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Redmi Smart Band PRO

Trenutno najbolja ponuda:

89,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Tip ekranaAMOLED
Redmi Redmi Smart Band PRO

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:35okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi Mi Redmi Smart Band Pro video test

Redmi Smart Band Pro pregled

Hej, koristim nedavno lansirani Redmi Smart Band Pro skoro nedelju dana, i moram da kažem da je to više od pametne narukvice. U stvari, tvrdio bih da nudi više funkcija od većine pametnih satova na tržištu.

Dizajn i kvalitet izrade

Kvalitet izrade Redmi Smart Band Pro je impresivan. Ima čvrst silikonski kaiš i elegantan dizajn bez dugmadi sa strane, što mu daje čist i minimalistički izgled. Traka je takođe lagana, teška samo 25 grama, što je čini udobnom za nošenje tokom dana, pa čak i tokom spavanja.

Prikaz

Izvanredna karakteristika ove pamene narukvice je njen prekrasan AMOLED ekran od 1,47 inča. Sa rezolucijom od 194 x 368 piksela i gustinom piksela od 283 ppi, ekran je oštar i živahan. Boje su žive, a duboka crna poboljšava celokupno iskustvo gledanja. Ekran je skoro od ivice do ivice, zahvaljujući tankim okvirima sa svih strana.

Štaviše, ekran je uvek uključen, što vam omogućava da brzo proverite vreme ili obaveštenja bez potrebe da budite bend. Osvetljenost ekrana se automatski prilagođava na osnovu uslova ambijentalnog osvetljenja, obezbeđujući jasnu vidljivost kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Takođe imate mogućnost da ručno kontrolišete osvetljenost ako želite.

Monitoring zdravlja

Redmi Smart Band Pro se ističe u mogućnostima praćenja zdravlja. Poseduje senzor otkucaja srca koji tačno prati vaše otkucaje u minuti. Možete čak da uključite kontinuirano praćenje otkucaja srca za praćenje u realnom vremenu. Traka takođe dolazi sa senzorom SpO2 za merenje nivoa kiseonika u krvi, što je dragocena metrika za procenu ukupnog zdravlja. Pored toga, bend nudi precizno praćenje sna, pružajući uvid u vaše obrasce spavanja i kvalitet.

Sportski režimi i karakteristike

Ovaj pametni pojas ima impresivnih 110 režima vežbanja, koji pokrivaju širok spektar sportova i aktivnosti. Uključuje funkcije kao što su automatsko otkrivanje vežbanja, GPS praćenje (pomoću GPS-a vašeg telefona) i opcije praćenja plivanja, što ga čini pogodnim i za ljubitelje u zatvorenom i na otvorenom. Interfejs je prilagođen korisniku i možete prilagoditi listu vežbi prikazanu na narukvici za lak pristup vašim željenim aktivnostima.

Obaveštenja i integracija aplikacija

Redmi Smart Band Pro se neprimetno integriše sa vašim pametnim telefonom, omogućavajući vam da primate upozorenja o dolaznim pozivima i obaveštenja aplikacija. Obaveštenja su brza i možete videti ime pošiljaoca i čitati poruke direktno na opsegu. Bend takođe podržava druge zgodne funkcije kao što su alarmi, ažuriranja vremena, kontrola muzike, pa čak i kao zatvarač za kameru vašeg telefona.

Trajanje baterije

Bend se napaja baterijom od 200 mAh, a Redmi tvrdi da može trajati do 14 dana uz uobičajenu upotrebu. Po mom iskustvu, sa uvek uključenim ekranom i isključenim kontinuiranim praćenjem otkucaja srca, lako sam dobio oko 10 dana trajanja baterije. Punjenje narukvice je bez problema uz priloženi magnetni kabl za punjenje.

Pozitivne strane:

  • Ogroman AMOLED ekran sa živim bojama
  • Uglađen i intuitivan interfejs
  • Precizne funkcije praćenja zdravlja
  • Širok spektar sportskih režima
  • Dug vek trajanja baterije

Negativne strane:

  • Ograničene opcije za uvek uključeni ekran

Sve u svemu, Redmi Smart Band Pro je impresivna pametna narukvica koji nudi više funkcija od većine pametnih satova u svom cenovnom rangu. Sa svojim zadivljujućim ekranom, opsežnim sportskim režimima, preciznim praćenjem zdravlja i dugim trajanjem baterije, svakako vredi razmisliti za svakoga kome je potreban pristupačan fitnes tracker.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.