Eponuda.ba

Xiaomi 20000mAh Redmi 18W Fast Charge PB (Black)

60,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi 20000mAh Redmi 18W Fast Charge PB (Black)

Trenutno najbolja ponuda:

60,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Bežično punjenjeNe
Kapacitet (u mAh)20000
Xiaomi Xiaomi 20000mAh Redmi 18W Fast Charge PB (Black)

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:37sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi Power Bank Redmi 20000 video test

Pregled Xiaomi Power Bank Redmi 20000

Danas ćemo pregledati Xiaomi Power Bank Redmi. Ovaj svestrani punjač donosi udobnost i efikasnost vašim svakodnevnim potrebama punjenja. Sa opcijama brzog i sporijeg punjenja, ova baterija baterija nudi niz mogućnosti punjenja.

Snaga punjenja

Generic Batteri Bank se može puniti na 18 vati, što ga čini moćnom opcijom za punjenje vaših uređaja. Troši devet volti na dva ampera, što omogućava brzo i efikasno iskustvo punjenja. Pored toga, može se puniti nižom snagom od 5 volti i 2 ampera, što ga čini kompatibilnim sa širim spektrom uređaja.

Komparativno, ova baterija baterija je skoro dvostruko snažnija od sličnih proizvoda na tržištu. Njegova funkcija brzog punjenja osigurava da vaši uređaji dobiju značajno povećanje snage, dok opcija sporijeg punjenja omogućava kontrolisaniji i stabilniji proces punjenja.

Indikatorske LED diode

Baterija sadrži jasne indikatorske LED diode, koje pružaju vizuelni prikaz statusa punjenja. Kada koristite opciju brzog punjenja, LED diode se brzo pomeraju, što ukazuje na to da uređaj dobija brzo punjenje. Nasuprot tome, kada koristite opciju sporijeg punjenja, LED diode trepću sporijim tempom, odražavajući sporiju brzinu punjenja.

Vredi napomenuti da kada povežete više uređaja sa baterijom, brzina punjenja može da se smanji. Za optimalne performanse, preporučuje se punjenje samo jednog uređaja u isto vreme.

Pogodna kontrola snage

Generička baterija baterija je opremljena dugmetom za kontrolu napajanja. Pritiskom i držanjem dugmeta prekida se napajanje priključenog uređaja. Otpuštanjem dugmeta se nastavlja proces punjenja. Ova funkcija omogućava veću kontrolu nad brzinom punjenja i štedi energiju kada je to potrebno.

Štaviše, baterija može da napaja više uređaja istovremeno. Međutim, važno je napomenuti da će se prilikom punjenja dva uređaja aktivirati opcija sporijeg punjenja, što će rezultirati manjom brzinom punjenja za oba uređaja.

Kompatibilnost

Generička baterija baterija je kompatibilna sa različitim uređajima, uključujući dronove i računare. Takođe se može puniti iz automobila, pružajući dodatni nivo pogodnosti za potrebe punjenja u pokretu.

Pozitivne:

  • Snažne mogućnosti punjenja
  • Jasne i vidljive indikatorske LED diode
  • Zgodno dugme za kontrolu napajanja

Negativne:

  • Sporija brzina punjenja kada je povezano više uređaja
  • Brzina punjenja može da se smanji kada koristite brzo punjenje
  • Uređaj se zagreva u određenim oblastima tokom punjenja

U zaključku, Xiaomi Power Bank Redmi nudi pouzdano i svestrano rešenje za punjenje za vaše svakodnevne potrebe. Sa svojim opcijama brzog i sporijeg punjenja, praktičnom kontrolom napajanja i kompatibilnošću sa različitim uređajima, ova baterija je pogodna opcija za one koji traže efikasne i pouzdane mogućnosti punjenja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.