Eponuda.ba
Moj profil

Babyliss UvijaÄ za kosu BaByliss C1900E Wave Secret Air

329,90 KM
Tehnomag
Brend:Babyliss

Babyliss UvijaÄ za kosu BaByliss C1900E Wave Secret Air

Trenutno najbolja ponuda:

329,90 KMu Tehnomag

Opis i karakteristike

UvijaÄ za kosu BaByliss C1900E Wave Secret Air
Karakteristike

Video test / stručna recenzija proizvoda

8:48nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Babyliss C1900E video test

Pregled: BaByliss Wave Secret uvijač za kosu

Ovo je moja recenzija BaByliss Wave Secret Air, uvijača za kosu kojim sam oduševljena otkad sam ga dobila. Moram napomenuti da ovo nije sponzorisani video, ali mi je poklonjen u okviru prethodne kampanje na kojoj sam radila sa njima. Dozvolite mi da vam kažem da je ovaj proizvod premašio moja očekivanja i preporučila sam ga svim svojim prijateljima.

Korišćenje BaByliss Wave Secret Air je super brz i lak za korišćenje. Uvijanje kose čini lakšim jer uvlači kosu i stvara prelepe talase. U početku sam bila skeptična i pomalo uplašena da ga isprobam, ali kada sam se navikla, shvatila sam koliko je jednostavan i efikasan.

Kako se koristi

BaByliss Wave Secret Air dolazi sa dva dugmeta. Prvo dugme kontroliše podešavanja toplote, koja uključuju 180, 200 i 230 stepeni. Ja lično više volim da ga koristim na najvišoj postavci za dodatnu toplotu. Uvek se pobrinem da koristim toplotnu zaštitu pre upotrebe bilo kakvog toplotnog aparata na kosi.

Drugo dugme kontroliše pravac uvijanja. Možete odabrati da vam lokne budu okrenute ka unutra ili ka spolja, ili možete da ga držite automatski, što naizmenično menja lokne za vas. Smatram da je najlakša opcija da ga držite uključenim.

Da biste koristili BaByliss Wave Secret Air, počnite češljanjem kose i nanošenjem spreja za zaštitu od toplote. Zatim odvojite polovinu kose i ubacite mali deo u otvor. Cev će vam automatski usisati kosu i čućete nekoliko zvučnih signala. Jednom kada brzo zapišti, kosu brzo izvucite, a zatim je pustite sa valjka. Ponovite ovaj postupak za ostale delove vaše kose.

Labavi talasi bez napora

Nakon upotrebe BaByliss Wave Secret Air, imaćete prelepe lokne. Ako više volite labave talase, lako ih možete opustiti. Preporučujem da koristite češalj za veći volumen ili četku za uglađeni izgled. Nakon četkanja, volim da koristim suvi šampon za dodatni volumen, a zatim da završim lakom za kosu.

Krajnji rezultat su laki i lepi labavi talasi koji traju tokom celog dana. Volim koliko volumena i teksture dodaje mojoj kosi.

U zaključku, BaByliss Wave Secret Air je jedan od najboljih alata za kosu koje sam ikada koristila. Jednostavan je za upotrebu, stvara zapanjujuće talase i dodaje volumen kosi. Toplo preporučujem ovaj proizvod svima koji žele da postignu lepe talase bez napora.

Pozitivne strane:

  • Jednostavan za korišćenje
  • Stvara zapanjujuće talase
  • Dodaje volumen kosi

Negativne strane:

  • Može biti zastrašujuće za korisnike koji prvi put koriste
  • Može potrajati neko vreme da se otkrije najbolja tehnika

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.