Eponuda.ba
Moj profil

Tesla klima TT37AF-1232IAW INVERTER 12-ka

od 1.238,00 KM
Boja: BijelaKapacitet: 12000 BTU
Brend:Tesla

Tesla klima TT37AF-1232IAW INVERTER 12-ka

Opis i karakteristike

Kapacitet klima uređaja:

Kapacitet klima uređaja je 12000 BTU ili 3400 W. Sa ovim klima uređajem možete lako rashladiti ili zagrejati prostoriju.

Boja:

Ovaj klima uređaj je beli, što ga čini sjajnim dodatkom za svaki enterijer.

Bežično upravljanje:

Ovaj klima uređaj je opremljen sa WiFi funkcionalnošću, što vam omogućava da ga jednostavno kontrolišete putem mobilnog uređaja.

Inverter:

Klima uređaj ima inverter tehnologiju, što znači da radi efikasno i pruža konstantnu temperaturu, čak i kada spoljne uslove menjate.

Energetska klasa:

Klima uređaj se nalazi u energetskoj klasi A++ za hlađenje i A+ za grejanje. Ovo znači da je veoma efikasan i može vam pomoći da uštediti na računima za struju.

Dimenzije:

Unutrašnja jedinica ovog klima uređaja je dimenzija 79 × 27.5 × 19.2 cm, dok spoljašnja jedinica ima dimenzije 77.7 × 29 × 49.5 cm. Ove kompaktne dimenzije omogućavaju laku montažu i ne zauzimaju puno prostora.

Funkcije:

Ovaj klima uređaj ima brojne praktične funkcije koje vam omogućavaju individualno podešavanje i udobnost. To uključuje četiri brzine ventilatora, horizontalno/vertikalno usmeravanje vazduha, turbo režim rada, zaštitu od hladnog vazduha, funkciju "I Feel", grejanje/hlađenje na niskim spoljnim temperaturama, odvlaživanje vazduha, automatski režim rada, pametan protok vazduha, brzo hlađenje i zagrevanje, inteligentno odmrzavanje, taster za hitne slučajeve, otpornost spoljne jedinice na rđu, detekciju curenja gasa, automatsko ponovno pokretanje, samodijagnozu, pamćenje pozicije otvora za vazduh, ECO funkciju i tajmer.

Potrošnja el. energije:

Ovaj klima uređaj ima nisku potrošnju energije, sa potrošnjom od 840 kW/godišnje za grejanje i 195 kW/godišnje za hlađenje.

Tesla TESLA Klima TT37AF-1232IAWUVTTESLA Klima TT37AF-1232IAWUVT ( TT37AF-1232IAWUVT )
Karakteristike
Kapacitet klime (BTU)
12000
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.