Eponuda.ba
Moj profil

Samsung Veš mašina Samsung WW90T4040CE1LE

od 799,00 KM
Samsung WW90T4040CE1LE veš mašina Energetska klasa: D Kapacitet: 9 kg Broj obrtaja: 1400 Motor: Inverter Dimenzije: 85 x 60 x 55 cm
Brend:Samsung

Samsung Veš mašina Samsung WW90T4040CE1LE

Opis i karakteristike

Efikasni programi za savršeno čistu odjeću

Samsung WW90T4040CE1LE mašina za pranje veša nudi širok spektar programa za efikasno čišćenje. Uz programe kao što su Eco 4060, 15' Quick Wash, Posteljina, Pamuk, Šareno, Drain/Spin i mnogi drugi, možete lako prilagoditi proces pranja prema svojim potrebama.

Pouzdan i siguran za upotrebu

Ova mašina za pranje veša opremljena je brojnim karakteristikama i karakteristikama koje garantuju pouzdanost i sigurnost. Funkcija Child Lock sprječava neovlašteni pristup, dok funkcija Delay End vam omogućava da prilagodite vrijeme pranja kako bi odgovaralo vašem rasporedu.

Napredna tehnologija za ekološki prihvatljivo pranje rublja

Uz program Eco 4060, ova mašina za pranje rublja troši manje vode i energije, doprinoseći uštedi i ekološki osviještenom rublju.

Brzo i efikasno čišćenje

Sa svojim posebnim programima, ova mašina za pranje veša omogućava brzo čišćenje. Program brzog pranja od 15' savršen je za efikasno čišćenje manjih količina veša.

Veliki kapacitet i svestranost

Kapacitet od 9 kg je idealan za veće porodice ili one koji često peru veći broj odevnih predmeta istovremeno. Uz različite programe, uključujući Eco 4060, Posteljina, Pamuk, Šareno, Sintetičko i još mnogo toga, možete lako prilagoditi proces pranja kako bi zadovoljio svoje potrebe.

Samsung WW90T4040CE1LE mašina za pranje veša je visokokvalitetan proizvod koji pruža efikasno i praktično rešenje za vaše potrebe veša. Sa širokim spektrom programa i naprednom tehnologijom, ova mašina ispunjava i najzahtjevnije zahtjeve.

Jedna od ključnih prednosti ovog modela je njegova fleksibilnost. Sa kapacitetom pranja od 9 kg, lako možete oprati velike količine veša odjednom, što ga čini idealnim za veće porodice ili one koji često peru veći broj odevnih predmeta. Uz to, različiti programi kao što su Eco 4060, Posteljina, Pamuk, Šareno, Sintetički i mnogi drugi omogućavaju vam da prilagodite proces pranja prema vašim potrebama.

Osim toga, nudi napredne funkcije koje osiguravaju sigurnost i udobnost. Na primjer, funkcija Child Lock sprječava neovlašteni pristup, dok vam odgođeni početak omogućava da podesite vrijeme pranja prema vašem rasporedu. Funkcije poput Drum Clean i Intensive osiguravaju dugovječnost mašine i uklanjanje tvrdokornih mrlja.

Što se tiče performansi, ova Samsung mašina za pranje veša ne razočarava. Sa brzinom centrifuge od 1400 obrtaja u minuti, efikasno i temeljno čisti vaš veš.

Sa svojim naprednim programima, sigurnosnim funkcijama i visokim performansama, ova mašina za pranje veša je odličan izbor za vaš dom. Kupite Samsung WW90T4040CE1LE mašinu za pranje veša na Ananas i doživite vrhunsko čišćenje koje ispunjava i prevazilazi vaša očekivanja.

Iskoristite ponudu produžene garancije za vaš novi Samsung uređaj, koja je dostupna u roku od 30 dana od kupovine. Sve što treba da uradite je da se registrujete i ostavite kratak utisak o uređaju na stranici garancije za Samsung proizvod.

Veš mašina Samsung WW90T4040CE1LE
Karakteristike
Broj obrtaja centrifuge
1400
Kapacitet
9
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.