Eponuda.ba
Moj profil

Bosch sjeckalica MMR08A1

od 74,90 KM
PERFORMANSE: Bosch univerzalna sjeckalica MMR08A1 savršen je uređaj za seckanje raznih vrsta hrane, od voća i povrća do orašastih plodova i leda. SNAGA: Snagom od 400 W, ovaj Bosch blender MMR08A1 omogućava brzo i efikasno seckanje i mešanje sastojaka. KOMPAKTNOST: S dimenzijama od 195 mm x 195 mm x 250 mm, blender može lako da stane na Vaš kuhinjski pult ili da se čuva u Vašoj ostavi. KVALITETA: Posuda od 0,8L je izrađena od visokokvalitetne plastike, dok su oštrice od nerđajućeg čelika, što o
Brend:Bosch

Bosch sjeckalica MMR08A1

Opis i karakteristike

PERFORMANSE: Bosch univerzalna sjeckalica MMR08A1 savršen je uređaj za seckanje raznih vrsta hrane, od voća i povrća do orašastih plodova i leda.

SNAGA: Snagom od 400 W, ovaj Bosch blender MMR08A1 omogućava brzo i efikasno seckanje i mešanje sastojaka.

KOMPAKTNOST: S dimenzijama od 195 mm x 195 mm x 250 mm, blender može lako da stane na Vaš kuhinjski pult ili da se čuva u Vašoj ostavi.

KVALITETA: Posuda od 0,8L je izrađena od visokokvalitetne plastike, dok su oštrice od nerđajućeg čelika, što osigurava izdržljivost i sigurnu upotrebu.

POGODNOST: Dijelovi sjeckalice se mogu prati u mašini za sudove, što olakšava održavanje i čišćenje.

Bosch seckalica MMR08A1 je pouzdan i svestran kuhinjski aparat koji će vam olakšati svakodnevnu pripremu hrane. S kapacitetom posude od 0,8 l, lako možete podnijeti sjeckanje i miješanje raznih sastojaka. Bilo da se radi o voću, povrću, orašastim plodovima ili ledu, ovaj Bosch MMR08A1 blender pruža veliku snagu od 400 W, što omogućava brzo i efikasno mešanje i seckanje.

Izrađen od visokokvalitetne plastike, uređaj je izdržljiv i dugotrajan. Oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju precizno sjeckanje i miješanje, dok kompaktan dizajn omogućava lako odlaganje na kuhinjskom pultu ili u ostavi.

Uz Bosch MMR08A1 sjeckalicu dobijate kvalitetan proizvod koji olakšava pripremu hrane i pruža pouzdano korisničko iskustvo. Uživajte u jednostavnosti i brzini pripreme vaših omiljenih jela uz ovaj praktični kuhinjski uređaj.

Bosch sjeckalica MMR08A1
Karakteristike
Snaga
400
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.