Eponuda.ba

Xiaomi Smart AirFryer 3.5lit

159,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Smart AirFryer 3.5lit

Trenutno najbolja ponuda:

159,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Kapacitet posude (u L)3.5
Snaga (u W)1500
Xiaomi Xiaomi Smart AirFryer 3.5lit

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:43avg 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi Smart AirFryer video test

Xiaomi Smart Airfryer pregled

Konačno, Xiaomi Airfryer! Ali da li je to dobro? Pa, hajde da saznamo!

U kutiji:

U kutiji ćete naći malo metalno postolje, neka uputstva i sam Airfryer sa kablom za napajanje. To je to.

Dizajn:

Airfryer je dimenzija 33,5 x 25,5 x 30 centimetara i težak je oko 3,9 kilograma. Ima nominalnu snagu od 1500 vati i može se povezati pomoću Bluetooth 4.1 i Wi-Fi veze, što vam omogućava da ga podesite pomoću aplikacije Mi Home. Ova koju imam je globalna verzija, koja je došla sa utikačem evropskog tipa. Na zadnjoj strani ima otvor za izlazak toplog vazduha, a na prednjoj strani ima tacnu kapaciteta 3,5 litara i jedno funkcijsko dugme sa OLED ekranom.

Funkcionalnost:

Airfryer dolazi unapred programiran sa raznim podešavanjima za kuvanje za pileća krilca, sušenje voća, pravljenje jogurta i još mnogo toga. Takođe možete ručno da podesite program kuvanja pomoću točkića ili preko aplikacije Mi Home. Aplikacija vam omogućava da sačuvate prilagođene programe i zakažete programe kuvanja za kasnije.

Upotreba i rezultati:

Koristio sam Airfryer za odmrzavanje i pečenje lepinja, kao i za prženje pilećih krilca. Neverovatno je brz, potrebno vam je samo četiri minuta za pečenje lepinja i 15 minuta za prženje pilećih krilca. Takođe sam pokušao da napravim pileće trake i ispale su sjajne.

Čišćenje i održavanje:

Airfryer se super lako čisti. Posuda i donja ploča se mogu prati u mašini za sudove, a cela jedinica se lako rastavlja i sastavlja.

Automatizacija i integracija pametnog doma:

Airfryer se može koristiti kao početni uslov za automatizaciju pametne kuće. Možete da primate obaveštenja kada se program pokrene ili završi i da ovo koristite kao okidač za druge pametne kućne uređaje ili radnje.

Ukupni utisci:

Nakon što sam koristio Airfryer dva meseca, zaista mi se sviđa. Pogodan je, brz i svestran u svojim mogućnostima kuvanja. Takođe se lako čisti i ima dobru integraciju sa aplikacijom Mi Home. Jedini nedostatak koji sam pronašao je mala poteškoća pri umetanju ležišta na početku, ali to nije bio veliki problem.

Pozitivne:

  • Pogodno i brzo vreme kuvanja
  • Lako se čisti
  • Raznovrsni temperaturni opseg

Negativne:

  • Početne poteškoće sa umetanjem ležišta
  • Ograničena dodatna oprema

U zaključku, Xiaomi Smart Airfryer je odličan dodatak svakoj kuhinji. Sa svojim brzim vremenom kuvanja, jednostavnim čišćenjem i raznovrsnim temperaturnim opsegom, nudi zgodan i efikasan način pripreme jela. Toplo ga preporučujem!

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.