Eponuda.ba

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU

199,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU

Trenutno najbolja ponuda:

199,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Kapacitet posude (u L)4
Snaga (u W)1600
Xiaomi Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:43nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi Smart AirFryer video test

Pregled: Xiaomi Mi Smart AirFryer

U kutiji

U kutiji ćete pronaći malo metalno postolje, neka uputstva i sam fritezu sa kablom za napajanje. To je to.

Dizajn i karakteristike

Friteza je veličine 33,5 x 25,5 x 30 centimetara i teži oko 3,9 kilograma. Ima nominalnu snagu od 1500 vati i povezuje se koristeći Bluetooth 4.1 i Wi-Fi. Ova koju imam je globalna verzija, koja dolazi sa utikačem evropskog tipa.

Na zadnjoj strani ima otvor za izlazak toplog vazduha, a na prednjoj strani ima tacnu kapaciteta 3,5 litara i jednostruko funkcijsko dugme sa OLED ekranom. Program kuvanja se može podesiti ručno sa točkića ili preko aplikacije Mijia Home. Aplikacija vam omogućava da sačuvate sopstvene programe i zakažete programe kuvanja za kasnije.

Upotreba i performanse

Koristio sam fritezu za odmrzavanje i pečenje lepinja, kao i za kuvanje pilećih krilaca. Neverovatno je brzo, potrebno je samo četiri minuta da se ispeku lepinje i 15 minuta da se kuvaju pilećih krilca. Takođe se lako čisti, sa delovima pogodnim za pranje u mašini za sudove.

Takođe sam pokušao da napravim pileće trake sa prijateljima, koristeći fritezu. Pileće trake smo začinili i panirali, pa ih pekli u fritezi 15-25 minuta na 180 stepeni. Friteza koja nas je upozorila da prevrnemo piletinu na pola puta rezultirala je odličnim izgledom i odličnim ukusom piletine.

Sve u svemu, zaista mi se sviđa Xiaomi Mi Smart AirFryer. Brz je, jednostavan za upotrebu i svestran. Opseg temperature od 40 do 200 stepeni Celzijusa omogućava širok spektar mogućnosti kuvanja. Jedini problem koji sam imao bio je sa poslužavnikom ili korpom, jer treba da ide pravo, ali kada se naviknete, to nije veliki problem.

Pozitivne strane:

  • Brzo vreme kuvanja
  • Lako se čisti
  • Pogodna veličina i dizajn
  • Širok temperaturni opseg
  • Raznovrsne opcije upotrebe

Negativne strane:

  • Početne poteškoće sa tacnom/korpom
  • Može koristiti više dodataka
  • Nije veliki kapacitet

Xiaomi Mi Smart AirFryer je odličan dodatak svakoj kuhinji i nudi konkurentnu cenu. Ako ste razmišljali da nabavite fritezu, toplo preporučujem ovaj. 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.