Eponuda.ba

Samsung Soundbar HW-B650_EN

od 479,05 KM
Brend:Samsung

Samsung Soundbar HW-B650_EN

Opis i karakteristike

Značajke

BrendSamsung
Samsung Soundbar HW-B650_EN

Video test / stručna recenzija proizvoda

10:29sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Samsung hwb650en video test

Pregled: Samsung Soundbar

Danas ću vam dati punu recenziju Samsung Soundbar-a, na osnovu mog iskustva korišćenja tokom čitavog meseca.

Kozmetika i dizajn

Samsung Soundbar ima elegantan i moderan dizajn. Ima metalnu rešetku na vrhu i sa strane, dajući joj industrijski osećaj. Soundbar ima čvrstu konstrukciju sa određenom težinom. Nisam ga montirao na zid zbog podešavanja sobe, ali izgleda odlično samo da stoji ispod televizora. Brendiranje na vrhu je minimalističko i doprinosi ukupnoj estetici.

Daljinski upravljač i režimi zvuka

Daljinski upravljač za zvučnu traku je tanak i elegantan, sličan daljinskom upravljaču za KLED TV. Lako se koristi i kontroliše različita podešavanja. Soundbar nudi različite režime zvuka, uključujući standardni, surround, profesionalne igre i adaptivni. Svaki režim pruža jedinstveno audio iskustvo, bilo da gledate filmove, igrate igrice ili slušate muziku.

Kvalitet i performanse zvuka

Soundbar pruža izuzetan kvalitet zvuka. Namenski centralni kanal odlično upravlja vokalima, dobro ih balansirajući sa pozadinskim šumom. Ostali zvučnici oko namenskog centralnog kanala ispunjavaju prostoriju impresivnim i oštrim zvukom. Bas je impresivan i možete osetiti kako tutnji po podu, posebno tokom scena prepunih akcije. Tehnologija akustičnog snopa na vrhu zvučne trake dodaje dodatni sloj realizma sinhronizacijom zvuka sa akcijom na ekranu.

Povezivanje i kompatibilnost

Samsung Soundbar nudi različite opcije povezivanja, uključujući HDMI, optički audio i Bluetooth. Preporučujem korišćenje optičke audio veze za najbolji kvalitet zvuka. Vredi napomenuti da je soundbar kompatibilan sa drugim Samsung televizorima, kao i sa televizorima drugih brendova, što ga čini raznovrsnim i pogodnim za različita podešavanja.

Mesec dana kasnije

Nakon što sam mesec dana koristio Samsung Soundbar, sa sigurnošću mogu da kažem da je to bila odlična kupovina. Soundbar je značajno poboljšao naše iskustvo gledanja filmova i TV emisija. Jedini manji problem na koji sam naišao je povremeno isključenje sa TV-a, ali se lako može popraviti isključivanjem i uključivanjem zvučne trake. Soundbar radi izuzetno dobro u isporuci jasnog dijaloga i snažnog basa. Impresionirao je ne samo mene već i goste koji su iskusili razliku u kvalitetu zvuka.

Pozitivne:

  • Elegantan i moderan dizajn
  • Različiti režimi zvuka za različita iskustva
  • Izuzetan kvalitet zvuka sa jasnim dijalogom i snažnim basom
  • Više opcija povezivanja
  • Kompatibilan sa različitim brendovima TV-a

Negativne:

  • Povremeno prekidanje veze sa TV-om
  • Daljinski upravljač je tanak i lako se može izgubiti

U zaključku, Samsung Soundbar je vredna investicija za one koji žele da poboljšaju svoje iskustvo kućne zabave. Njegov elegantan dizajn, različiti režimi zvuka i izuzetan kvalitet zvuka čine ga odličnim dodatkom svakom TV podešavanju. Posle mesec dana korišćenja, sa sigurnošću mogu da preporučim Samsung Soundbar svima koji su u potrazi za impresivnim zvučnim iskustvom.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.