Eponuda.ba

Samsung mikrovalna pecnica MS23F301TAK_OL

299,05 KM
Domod
Brend:Samsung

Samsung mikrovalna pecnica MS23F301TAK_OL

Trenutno najbolja ponuda:

299,05 KMu Domod

Opis i karakteristike

Značajke

BrendSamsung
Dubina (u cm)37.4
Način upravljanjaMehaničko (prekidač)
Širina (u cm)48.9
Snaga u W800
Tip mikrotalasneSamostojeća
Visina (u cm)27.5
Zapremina (u L)23

Video test / stručna recenzija proizvoda

3:44nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Samsung ms23f301takol video test

Ova Samsung mikrotalasna pećnica je izuzetno laka za upotrebu i takođe izgleda odlično u kuhinji sa svojom elegantnom spoljašnjošću i LED ekranom. Bilo je veoma lako podesiti i koristiti je, jer sam mogao odmah da je koristim bez potrebe da čitam mnoge funkcije u priručniku. Sve što treba da uradite je da izaberete snagu koja vam je potrebna, u ovom slučaju, 800 vati je najveća, a zatim se smanjuje na 600, 530, 520 i 100 vati.

Kuvanje u ovoj mikrotalasnoj pećnici je lako. Odlučio sam da skuvam divnu pirinčanu večeru u mikrotalasnoj pećnici, tako da je sve što je trebalo da uradim bilo da pritisnem dugme da odaberem snagu koja mi je potrebna, a to je bila 100 vati, i da postavim vreme na 10 minuta. Nakon pritiska na start, mikrotalasna je počela savršeno da kuva pirinač.

Dodatna neverovatna karakteristika ove mikrotalasne pećnice je sigurnosna brava. Ovo je posebno korisno za one sa malom decom koja vole da pritiskaju dugmad. Pritiskom na određeno dugme za zaključavanje, mikrotalasna tastatura je onemogućena, čime se osigurava da se ne može slučajno koristiti. Da biste otključali mikrotalasnu, sve što treba da uradite je da pritisnete dugme na tastaturi i mikrotalasna se može normalno koristiti.

Tajmer za odbrojavanje na mikrotalasnoj pećnici je jasan i lak za čitanje, omogućavajući vam da tačno znate koliko je vremena preostalo do pripreme hrane. Kada tajmer dostigne nulu, mikrotalasna se oglasi zvučnim signalom da vas obavesti da je vaša hrana spremna za jelo.

Kada je u pitanju čišćenje mikrotalasne pećnice, ovaj model ima odličnu funkciju dezodoriranja. Jednostavno prvo očistite unutrašnjost mikrotalasne pećnice, a zatim pritisnite dugme za dezodoraciju da biste uklonili sve zaostale mirise. Mikrovalna pećnica će odraditi ciklus čišćenja od 5 minuta, osiguravajući da ostane sveža i bez mirisa.

Sve u svemu, veoma sam impresioniran ovom Samsung mikrotalasnom pećnicom. Ne samo da izgleda elegantno, već i veoma dobro kuva hranu. Interfejs prilagođen korisniku i jasan ekran olakšavaju rukovanje, a dodatna sigurnosna brava je odlična karakteristika za domaćinstva sa decom. Funkcija dezodoracije je lep bonus koji mikrotalasnu pećnicu održava svežim. Ako ste u potrazi za novom mikrotalasnom pećnicom, toplo preporučujem da pogledate ovaj Samsung model.

Pozitivne strane:

  • Moderan dizajn
  • User-friendly interfejs
  • Dobro kuva hranu

Negativne strane:

  • Refleksije na ekranu mogu da ometaju
  • Ograničene opcije za podešavanja napajanja
  • Bučan bip kada je kuvanje završeno

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.