Eponuda.ba

Samsung mikrovalna pecnica MS23F301TAS

235,00 KM
Domod
Brend:Samsung

Samsung mikrovalna pecnica MS23F301TAS

Trenutno najbolja ponuda:

235,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Značajke

BrendSamsung
Dubina (u cm)37.4
Širina (u cm)48.9
Snaga u W800
Tip mikrotalasneSamostojeća
Visina (u cm)27.5
Zapremina (u L)23

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:40sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Samsung ms23f301tas video test

Recenzija mikrotalasne rerne Samsung MS23F301TAS

Pozdrav svima! U ovom videu ću pregledati Solo mikrotalasnu pećnicu Samsung MS23F301TAS. Odlučio sam da ga kupim zbog njegove pouzdane reputacije i činjenice da ima keramičku unutrašnjost. Hajde da bliže pogledamo ovu mikrotalasnu pećnicu!

Dizajn i kvalitet izrade

Mikrotalasna pećnica Samsung MS23F301TAS ima kapacitet od 23 litra i ima zatamnjena staklena vrata. Celokupna unutrašnjost je napravljena od keramike, koja ne samo da izgleda impresivno već i obezbeđuje efikasno grejanje. Mikrotalasna pećnica takođe ima unutrašnje svetlo, što olakšava praćenje procesa kuvanja. Gornji deo mikrotalasne pećnice prikazuje korisne informacije i funkcije kao što su odmrzavanje, tanjir, povrće i žitarice.

Trostruki distributivni sistem i kontrole

Ova mikrotalasna pećnica ima sjajan trostruki sistem distribucije, koji obezbeđuje ravnomerno kuvanje tokom cele hrane. Preporučuje se postavljanje mikrotalasne pećnice na način koji omogućava dovoljno prostora za odzračivanje, kako pozadi tako i na vrhu. Kontrolna tabla ima elektroniku laku za korišćenje i istaknuti ledeno plavi LED ekran. Nije bilo napora za navigaciju i rad.

Karakteristike

Mikrovalna pećnica Samsung Solo nudi niz funkcija, uključujući bravu za decu, savršenu za domaćinstva sa malom decom. Radi na 800 vati. Međutim, ne uključuje funkciju roštilja ili polu-grill. Ostale karakteristike vredne pažnje uključuju 18 programa za automatsko kuvanje i glatko dugme za zaustavljanje, što omogućava praktično kuvanje i trenutne pauze. Funkcija tajmera se lako podešava i podešava, a gramofon ima prečnik od 29 centimetara. Ukupna težina mikrotalasne pećnice je 12 kg.

Pozitivne strane:

  • Pouzdan i renomiran brend
  • Moderan i moderan dizajn
  • Efikasna keramička unutrašnjost za optimalno grejanje
  • Trostruki sistem distribucije za ravnomerno kuvanje
  • Pogodne funkcije kao što su zaključavanje za decu i dugme za glatko zaustavljanje

Negativne strane:

  • Nema automatskih senzora za kuvanje
  • Nema funkcije odmrzavanja
  • Bez minutnog podsetnika ili podešavanja nivoa snage
  • Nema mogućnosti roštilja ili polugrila
  • Unutrašnje svetlo nekima možda neće pružiti dovoljnu vidljivost

U zaključku, Samsung MS23F301TAS mikrotalasna pećnica je pouzdan i moderan aparat. Možda joj nedostaju određene napredne funkcije koje se nalaze u drugim mikrotalasnim pećnicama, ali to nadoknađuje svojom keramičkom unutrašnjošću, trostrukim distributivnim sistemom i lakoćom upotrebe. Ako tražite mikrotalasnu pećnicu koja daje stalne rezultate i koja se neprimetno uklapa u vašu kuhinju, onda je ovo odličan izbor.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.