Eponuda.ba

Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm, SM-R920NZKAEUC, BT Black TitaniumID: EK000469847

579,90 KM
eKupi
Zaslon od safirnog stakla Maska od titanija GPS praćenje rute Super AMOLED zaslon Exynos W920 DualCore
Brend:Samsung
  • eKupi
    Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm, SM-R920NZKAEUC, BT Black TitaniumID: EK000469847
    Na zalihama
    -14 %679,00 KM
    579,90 KM

Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm, SM-R920NZKAEUC, BT Black TitaniumID: EK000469847

Trenutno najbolja ponuda:

579,90 KMu eKupi

Opis i karakteristike

Zaslon od safirnog stakla Maska od titanija GPS praćenje rute Super AMOLED zaslon Exynos W920 DualCore

Značajke

BrendSamsung
BluetoothDa
GPSDa
Interna memorija16GB
Ram memorija1.5GB
Tip ekranaSuper AMOLED
Veličina ekrana (u inch)1.4
Wi-FiDa
Samsung Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm, SM-R920NZKAEUC, BT Black TitaniumID: EK000469847

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:11dec 2023Vrijeme čitanja: 4 min

Samsung Galaxy Watch 5 Pro video test

Pregled Samsung Galaxy Watch 5 Pro:

U ovoj recenziji ćemo pažljivo pogledati Samsung Galaxy Watch 5 Pro, koji se reklamira kao jedan od najboljih Android pametnih satova koji su trenutno dostupni na tržištu. Razgovaraćemo za koga je ovaj proizvod pogodan, njegove prednosti, slabosti, kako da izvučete maksimum iz njega i kako se upoređuje sa drugim opcijama kao što je neprofesionalna verzija Galaxy Watch 5.
Pre nego što nastavimo, važno je napomenuti da ova recenzija nije sponzorisana i da sam lično kupio Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Dizajniran i izgrađen:

Galaxy Watch 5 Pro dolazi sa svim funkcijama koje biste očekivali od pametnog sata visoke klase. Poseduje robustan i sportski dizajn od 45 mm, koji nekim korisnicima može izgledati malo glomazan. Međutim, vrhunski titanijumski eksterijer ne samo da ga čini lakšim već i izdržljivijim od osnovne verzije. Sat je takođe MIL-STD 810H sertifikovan i ima IP68 ocenu vodootpornosti, što ga čini bezbednim za upotrebu u bazenu ili tušu. Titanijumsko kućište ima okvir od 0,1 inča koji nudi dodatnu zaštitu za ekran.

Prikaz i performanse:

Samsung Galaxy Watch 5 Pro se može pohvaliti velikim okruglim Super AMOLED ekranom od 1,4 inča rezolucije 450 x 450 piksela. Kvalitet slike je impresivan, sa živim bojama, skoro savršenim nivoima crne, glatkim animacijama i odličnom osvetljenošću koja obezbeđuje vidljivost čak i pri jakom okruženju ili direktnoj sunčevoj svetlosti. Funkcija uvek uključenog ekrana omogućava vam da na prvi pogled brzo proverite vreme i druge važne informacije. Pored toga, poboljšano staklo od safirnog stakla doprinosi izdržljivosti sata.

U pogledu performansi, Galaxy Watch 5 Pro se ističe svojim moćnim dvojezgarnim Exynos W920 procesorom i 1,5 gigabajta RAM-a. Ovo obezbeđuje besprekornu navigaciju, brzo pokretanje aplikacija i glatko pomeranje bez ikakvog primetnog zaostajanja. 16 gigabajta ugrađene memorije pruža dovoljno prostora za skladištenje vaših omiljenih medija.

Praćenje fitnesa i zdravlja:

Galaxy Watch 5 Pro funkcioniše izuzetno dobro kao fitnes tracker. Nudi širok spektar funkcija, uključujući osnovne metrike kao što su broj koraka, broj otkucaja srca, nadmorska visina i pređena udaljenost. Međutim, on ide dalje od ovih osnova pružanjem dubljeg uvida kao što su nivoi zasićenosti kiseonikom. Izvanredna karakteristika je bioaktivni senzor tri u jednom koji vam omogućava da merite sastav tela, postavite ciljeve i pratite svoj napredak. Sat takođe uključuje ažurirani senzor temperature kože sa infracrvenom tehnologijom, koji nudi tačna očitavanja.

Ugrađeni GPS modul obezbeđuje precizno praćenje vežbi na otvorenom, a sat pruža korisne funkcije za aktivnosti na otvorenom kao što su praćenje rute, praćenje i uputstva skretanje po skretanje. Automatski prati uobičajene aktivnosti kao što su trčanje i plivanje, i besprekorno se integriše sa aplikacijom Samsung Health za praćenje metrika i praćenje gubitka znoja. Čak pruža i preporuke za hidrataciju koje pomažu u oporavku.

Softver i povezivanje:

Samsung Galaxy Watch 5 Pro radi na softveru Wear OS 3 sa Samsung-ovim jednim korisničkim interfejsom. Ova softverska integracija omogućava nesmetan pristup nekoliko Google usluga, uključujući Gmail, Mape, Google Assistant i Google Play prodavnicu. Sat takođe podržava pogodna beskontaktna NFC plaćanja. Ugrađeni Bluetooth omogućava lako povezivanje sa bežičnim slušalicama ili pametnim telefonom, a čak vam omogućava da upućujete ili odgovarate na pozive direktno sa sata. Štaviše, ima automatsku detekciju pada kako bi se osigurala sigurnost.

Pozitivne strane:

  • Premium dizajn od titanijuma koji je i izdržljiv i lagan
  • Impresivan Super AMOLED ekran sa živim bojama
  • Obimna biblioteka aplikacija i besprekorna integracija sa Google uslugama
  • Precizne funkcije praćenja fitnesa i zdravlja
  • Dug vek trajanja baterije i praktično bežično punjenje

Negativne strane:

  • Relativno glomazan dizajn u poređenju sa drugim pametnim satovima
  • Samsung ekskluzivne funkcije možda neće biti dostupne svim korisnicima
  • Ograničena kompatibilnost sa uređajima koji nisu Samsung

U zaključku, Samsung Galaxy Watch 5 Pro se ističe kao izuzetan pametni sat koji nudi savršen balans između izdržljivosti, udobnosti i performansi. Njegov vrhunski dizajn, zadivljujući ekran, obimna biblioteka aplikacija i pouzdane mogućnosti praćenja fitnesa čine ga jednim od najboljih dostupnih Android pametnih satova. Uzimajući u obzir sve njegove karakteristike i performanse, svakako vredi razmotriti one koji traže vrhunski pametni sat.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.