Eponuda.ba

Hp Printer Smart Tank 790 AIO Wireless 4WF66A

641,00 KM
MAXcom
Dokumentacija za kupovinu na rate:
Brend:Hp

Hp Printer Smart Tank 790 AIO Wireless 4WF66A

Trenutno najbolja ponuda:

641,00 KMu MAXcom

Opis i karakteristike

Dokumentacija za kupovinu na rate:

Značajke

BrendHp
FormatA4
Wi-FiDa
HP Printer Smart Tank 790 AIO Wireless 4WF66A

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:08jan 2024Vrijeme čitanja: 3 min

Hp 4wf66a video test

Impresivne karakteristike i dizajn

Bili smo impresionirani HP Smart Tank 790 štampačem. Dolazi sa duplim ležištem za papir, skenerom na vrhu sa automatskim ulagačem dokumenata. Štampač takođe ima svetlosnu traku iznad ležišta za papir koja pokazuje status veze i nivoe mastila. Smart Tank je zaista jednostavan za korišćenje zahvaljujući bočicama sa mastilom otpornim na prolivanje koje se isporučuju sa dve godine mastila u kutiji. Kvalitet štampe je odličan, sa odličnim bojama i detaljima. Štampač takođe može da štampa na obe strane stranice bez ikakve pomoći korisnika. Dvopojasna Wi-Fi podrška obezbeđuje stabilnu i brzu vezu. Možete čak i da štampate sa svog telefona, što ga čini praktičnim i raznovrsnim.

Podešavanje i rad prilagođen korisniku

Sa svakim novim lansiranjem štampača, čini se da postaju lakši za podešavanje i korišćenje, a HP Smart Tank 790 nije izuzetak. Štampač je pametan Wi-Fi povezan uređaj koji je brz, ekonomičan i sposoban da štampa crno-belo i u boji. Štampač ima elegantan dizajn sa duplim ležištem, skenerom i ekranom osetljivim na dodir na prednjoj ivici. Donja paluba ležišta za papir može da primi 250 stranica, a izlazno ležište iznad nje može da nosi do 100 stranica. Svetlosna traka iznad ležišta dodaje vizuelno privlačan dodir i istovremeno ukazuje na status veze štampača. Podešavanje štampača je jednostavno, od instaliranja boca sa mastilom do podešavanja Wi-Fi mreže. Ceo proces traje samo oko 30 minuta. Štampač takođe dolazi sa dve godine mastila za sve četiri boje: crnu, cijan, magenta i žutu.

Brza štampa i kvalitet

HP Smart Tank 790 štampač se može pohvaliti impresivnom brzinom i kvalitetom. Može da štampa 15 stranica u minuti u crnoj boji i 9 stranica u minuti u boji. Boje su precizno reprodukovane, a detalji su oštri. Čak i kada napravite fotokopiju dokumenata u boji, boje ostaju istinite, uz samo neznatno smanjenje zasićenosti. Štampač takođe podržava dvostrano štampanje, što omogućava dvostrano štampanje bez napora. Kada je komanda data, štampač obrađuje ostalo bez ikakve pomoći korisnika.

Pametno povezivanje i integracija aplikacija

HP Smart Tank 790 štampač je prepun pametnih funkcija i praktičnih opcija povezivanja. Podržava dvopojasni Wi-Fi i ima Ethernet port za još stabilnije i pouzdanije veze. Takođe ima niskoenergetski Bluetooth za lako bežično štampanje. Početno podešavanje se može obaviti preko aplikacije HP Smart, koja vodi korisnika kroz proces. Aplikacija se takođe može koristiti za davanje daljinskih komandi za štampanje i proveru nivoa mastila. Ekran osetljiv na dodir na štampaču je gladak i brz, pruža laku kontrolu nad funkcijama i podešavanjima štampača. HP Smart Tank 790 štampač predstavlja primer napretka napravljenog u štampačima, sa svojim poboljšanim ekranom, jačom i bržom Wi-Fi vezom i pametnim daljinskim mogućnostima.

Pozitivne strane:

  • Lako podešavanje i rad prilagođen korisniku
  • Visokokvalitetna štampa sa živim bojama
  • Mogućnost dvostranog štampanja za praktičnost
  • Opcije pametnog povezivanja, uključujući Wi-Fi i integraciju aplikacija
  • Dolazi sa izdašnom količinom mastila, dugoročno štedi novac

Negativne strane:

  • Nema pomena o kompatibilnosti štampača sa različitim operativnim sistemima
  • Nema informacija o nivou buke štampača tokom rada
  • Nije pogodno za potrebe štampanja velikih razmera

Sve u svemu, HP Smart Tank 790 štampač je odličan izbor za porodice ili male i srednje kancelarije. Sa svojim impresivnim karakteristikama, korisničkim podešavanjem i visokokvalitetnim štampanjem, nudi veliku vrednost za cenu. Njegove opcije pametnog povezivanja i integracija aplikacija čine štampanje lakim, dok izdašno snabdevanje mastilom obezbeđuje dugoročnu isplativost. Toplo preporučujemo štampač HP Smart Tank 790 svim korisnicima kojima je potreban pouzdan i efikasan štampač.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.