Eponuda.ba

Hp Printer DeskJet All-in-one 2320 7WN42B

99,00 KM
Domod
Brend:Hp

Hp Printer DeskJet All-in-one 2320 7WN42B

Trenutno najbolja ponuda:

99,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Značajke

BrendHp
FormatA4
Tipovi proizvodaAll-in-one
Wi-FiNe
HP Printer DeskJet All-in-one 2320 7WN42B

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:45nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Hp 7wn42b video test

Pregled: HP Deskjet 2320 štampač

U današnjem videu, pokazaću vam kako da raspakujete i podesite štampač HP Deskjet 2320. Ovaj novi HP-ov štampač ima tri osnovne funkcije: štampanje, skeniranje i fotokopiranje. Dakle, pređimo pravo na tutorijal.

Raspakivanje i podešavanje

Kao što vidite, štampač dolazi sa dva kabla za napajanje, jedan sa utikačem sa dva pina, a drugi sa utikačem sa tri pina. Takođe uključuje dva kertridža, jedan u boji i jedan crni. Uputstvo pruža dodatne informacije ako je potrebno.

Instaliranje kertridža

Prvi korak je umetanje kertridža u boji. Jednostavno otvorite poklopac, pronađite otvor za kertridž u boji i gurnite ga unutra. Proverite da li je senzor okrenut u pravom smeru i zakačite ga na mesto. Ponovite isti postupak za crni kertridž.

Uključivanje štampača

Povežite kabl za napajanje sa štampačem i uključite ga u napajanje. Kliknite na dugme za napajanje da biste uključili štampač. Sačekajte da se inicijalizira, a zatim ubacite A4 papir u ležište.

Funkcije štampača

Štampač ima četiri dugmeta: obojeno, crno, nastavi i otkaži. Koristite obojeno i crno dugme da započnete fotokopiranje. Dugme za nastavak služi za rešavanje zaglavljenog papira, a dugme za otkazivanje služi za zaustavljanje štampanja u toku.

Testiranje štampača

Prvo ćemo testirati crnu fotokopiju. Umetnite dokument i zatvorite poklopac. Pritisnite crno dugme i štampač će napraviti jasnu kopiju visokog kvaliteta. Zatim ćemo testirati fotokopiju u boji. Pritisnite dugme u boji i štampač će proizvesti oštre i živopisne otiske u boji.

Poslednje misli

U zaključku, HP Deskjet 2 320 štampač je svestran uređaj lak za upotrebu. Nudi pouzdane mogućnosti štampanja, skeniranja i fotokopiranja. Proces podešavanja je jednostavan, a kvalitet štampe je impresivan. Bilo da su vam potrebni crno-beli otisci ili dokumenti u boji, ovaj štampač pruža odlične rezultate.

Pozitivne strane:

  • Raznovrsni štampač sa funkcijama štampanja, skeniranja i fotokopiranja
  • Jednostavan i jednostavan proces podešavanja
  • Proizvodi visokokvalitetne crne i kolor štampe
  • Korisničko sučelje sa jasno označenim dugmadima

Negativne strane:

  • Ne podržava bežično povezivanje
  • Nema automatskog ulagača dokumenata za skeniranje više stranica
  • Kertridže treba redovno menjati

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.