Eponuda.ba

Xiaomi SMART AIR PURIFIER 4

379,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi SMART AIR PURIFIER 4

Trenutno najbolja ponuda:

379,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Xiaomi XIAOMI SMART AIR PURIFIER 4

Video test / stručna recenzija proizvoda

3:02okt 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi Mi 4 video test

Pregled: Xiaomi Smart Air Purifier 4

Nedavno sam imao priliku da isprobam Xiaomi Smart Air Purifier 4, i moram reći da je premašio moja očekivanja. Ovaj kompaktni uređaj je prepun funkcija koje pomažu u poboljšanju kvaliteta vazduha u svakoj prostoriji, što ga čini savršenim za one koji pate od alergija ili jednostavno žele da udišu čistiji vazduh.

Dizajn i prikaz

Dizajn Xiaomi Smart Air Purifier 4 je elegantan i minimalistički. To je jednostavan beli kvadar sa zakrivljenim ivicama i ima OLED ekran na prednjoj strani. Ekran prikazuje različite informacije kao što su temperatura, vlažnost, PM 2,5 vrednost, podešavanja režima i Wi-Fi povezivanje. Vrednost PM 2,5 označava broj finih čestica u vazduhu, kao što su dim ili prašina. Važno je zadržati ovu vrednost ispod 21 za dobar kvalitet vazduha.

Performanse prečišćavanja vazduha

Xiaomi Smart Air Purifier 4 ima brzinu isporuke čistog vazduha (CADR) do 400 kubnih metara na sat, što znači da može da prečisti prostoriju od 20 kvadratnih metara za samo 10 minuta. Uređaj izvlači vazduh sa svojih strana, prolazi kroz filter, a zatim ga evakuiše nagore kroz ventilator na vrhu. Takođe ima funkciju negativne jonizacije vazduha koja pomaže u oslobađanju čistijeg vazduha.

Jednostavne kontrole i povezivanje

Promena režima i kontrola pristupa su laki sa Xiaomi Smart Air Purifier 4. To se može uraditi direktno na samom uređaju ili preko aplikacije Mini Home. Aplikacija pruža dodatne funkcije kao što su postavljanje rasporeda, primanje obaveštenja o zameni filtera i dodeljivanje automatizacije na osnovu pravila događaja. Možete čak i daljinski kontrolisati prečistač. Takođe podržava glasovne kontrole sa Google Assistant-om i Alexa.

Prednosti

  • Jednostavna zamena i čišćenje filtera
  • Noćni režim za tihi rad tokom spavanja
  • Raznovrsne opcije ekrana koje odgovaraju vašim željama

Mane

  • Nedostaje ručka za laku prenosivost
  • Kabl za napajanje može biti prekratak za neke korisnike

U zaključku, Xiaomi Smart Air Purifier 4 je pouzdan i efikasan prečistač vazduha koji nudi niz funkcija za poboljšanje kvaliteta vazduha u svakoj prostoriji. Kompaktan je i ne zauzima puno prostora, što ga čini pogodnim za manje životne prostore. Međutim, nedostatak ručke i kraći kabl za napajanje mogu biti male neprijatnosti za neke korisnike. Sve u svemu, toplo preporučujem ovaj prečišćivač vazduha zbog njegovih performansi i lakoće upotrebe.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.