Eponuda.ba

Xiaomi Robot Vacuum X10

788,00 KM
Univerzalno
Brend:Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X10

Trenutno najbolja ponuda:

788,00 KMu Univerzalno

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Usisivac Xiaomi Robot Vacuum X10

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:09dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi Robot Vacuum X10 video test

Xiaomi Robo usisivač X10 Plus: Visokotehnološki pratilac za čišćenje

Danas ćemo pričati o najnovijem Xiaomi-jevom Robot usisivaču, X10. To nije tip proizvoda koji često recenziram na kanalu, ali ovaj ima neke zanimljive karakteristike. Može da usisava, pere, izbegava prepreke, a sve od sakupljanja prašine do punjenja vode se obavlja automatski na bazi za punjenje, što zahteva malo održavanja i olakšava njegovu upotrebu. Dobio sam ovaj proizvod kao član Xiaomi Global Foruma, što mi omogućava da unapred imam određene projekte brenda. Veze su u opisu ako želite da ih proverite.

Otpakivanje i dizajn

Usisivač stiže u velikoj, prilično teškoj kutiji sa puno pribora. Sama baza već sadrži vreću za prašinu, rezervoar za čistu vodu i rezervoar za prljavu vodu. Usisivač dolazi sa već ugrađenom glavnom četkom i dodatnom dokumentacijom. Takođe uključuje alat za čišćenje i kabl za napajanje za bazu. Bela boja postolja i usisivača olakšavaju uklapanje u moderan enterijer. Međutim, morate osigurati da baza ima dovoljno prostora sa svake strane i na zidu da se može smjestiti. Ipak, to je elegantan i privlačan dizajn.

Funkcionalnost i performanse

Usisivač se sastoji od dva dela: robota usisivača i baze za punjenje. Baza za punjenje ne samo da sakuplja prašinu već i snabdeva usisivač svežom vodom. Dva rezervoara za čistu i prljavu vodu su lako dostupna kroz gornji poklopac. Usisivač dolazi sa različitim senzorima, uključujući kameru na prednjoj strani za otkrivanje prepreka i sprečavanje sudara. Takođe ima senzore za izbegavanje kablova, čarapa i nameštaja.

Usisivač se kreće po prostoriji cik-cak, obezbeđujući temeljno čišćenje u svakom uglu. Lako izbegava prepreke i dobro radi na različitim vrstama površina, uključujući i tepihe debljine do 5 milimetara. Kada je čišćenje završeno ili ako je baterija prazna, robot se automatski vraća u bazu radi ponovnog punjenja i omogućavanja baze da prikupi prljavštinu.

Pametne karakteristike i povezivanje

Usisivač je povezan preko Wi-Fi mreže, što omogućava kontrolu preko aplikacije Mi Home. U aplikaciji možete pristupiti mapi otkrivenih oblasti, pratiti preostalu bateriju, pa čak i personalizovati čišćenje podešavanjem snage usisavanja i podešavanjem parametara čišćenja za različite prostorije. Aplikacija takođe omogućava kreiranje i uređivanje više mapa, što olakšava postavljanje ograničenja ako postoje oblasti kroz koje ne želite da usisivač prolazi.

Sve u svemu, Xiaomi Robot usisivač X10 Plus je efikasan, lak za upotrebu i visokotehnološki pratilac za čišćenje. Nudi sve neophodne senzore, mogućnosti mapiranja i osnovne sisteme kako bi pružio temeljno i precizno iskustvo čišćenja. Iako se cena može činiti visokom u poređenju sa tradicionalnim metodama čišćenja, s obzirom na karakteristike i efikasnost ovog proizvoda, ostaje prilično pristupačna.

Pozitivne strane:

  • Efikasan i temeljan učinak čišćenja
  • Pametne funkcije i opcije prilagođavanja putem aplikacije Mi Home
  • Jednostavan za upotrebu i malo održavanja
  • Elegantan i moderan dizajn
  • Efikasno otkrivanje i izbegavanje prepreka

Negativne strane:

  • Početni proces podešavanja može zahtevati dodatne korake za funkcionalnost sistema vode
  • Čišćenje same baze zahteva dodatni napor
  • Cena možda nije prikladna za svačiji budžet
  • Zahteva dovoljno prostora za bazu za punjenje
  • Ograničenja debljine tepiha za optimalne performanse

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.