Eponuda.ba

Xiaomi Pametna vaga Smart Scale 2

29,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Pametna vaga Smart Scale 2

Trenutno najbolja ponuda:

29,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Tipovi proizvodaDigitalna
Xiaomi Xiaomi Pametna vaga Smart Scale 2

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:15dec 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Xiaomi MI Smart Scale 2 video test

Recenzija Xiaomi Mi Scale 2: elegantna i pametna vaga

U današnjem video snimku ćemo pogledati i pregledati Xiaomi Mi Scale 2. Hajde da odmah pređemo na ovo!

Dizajn i kvalitet izrade

Sama vaga ima zaista elegantan i moderan dizajn. Brendiranje je čisto i minimalističko, sa četiri kruga oko uređaja za električne informacije. Mali Xiaomi logo u sredini je jedva vidljiv, što doprinosi njegovoj ukupnoj estetskoj privlačnosti. Vaga je napravljena od izdržljivog plastičnog materijala i deluje čvrsto u ruci. LED svetla ispod ekrana daju mu moderan izgled i pojavljuju se tek kada stanete na vagu, što je lep dodir.

Povezivanje aplikacija

Povezivanje vage sa telefonom je jednostavno. Sve što treba da uradite je da preuzmete aplikaciju Mi Fit i da imate uključen Bluetooth. Kada se poveže, vaga se besprekorno sinhronizuje sa aplikacijom. Međutim, jedna mana je to što morate da kreirate nalog da biste pristupili i čitali svoje informacije. Bilo bi bolje da postoji opcija da se aplikacija koristi lokalno bez otvaranja naloga.

Precizna merenja

Skala pruža mnoštvo informacija, uključujući BMI, telesnu masnoću, procenat vode i još mnogo toga. Aplikacija upoređuje vaša merenja sa prosekom korisnika slične visine, što vam daje dobro razumevanje vašeg položaja. Međutim, važno je napomenuti da nijedna skala ili metoda ne mogu biti 100% tačni. Ključno je tražiti doslednost u svojim merenjima, umesto da se fiksirate na tačne brojeve.

Prednosti:

  • Elegantan i moderan dizajn
  • Lako povezivanje aplikacija
  • Pruža mnogo informacija
  • Dobar ekosistem sa drugim Xiaomi uređajima
  • Kompatibilan sa Apple i Android uređajima

Mane:

  • Zahteva kreiranje naloga u aplikaciji
  • Merenja možda neće biti 100% tačna
  • Neki problemi sa treperenjem sa LED diodama skale u video zapisima

U zaključku, Xiaomi Mi Scale 2 je odlična vaga sa puno funkcija. Dizajn je elegantan i moderan, a povezivanje aplikacija je besprekorno. Pruža mnoštvo informacija za vaše fitnes putovanje i može se integrisati sa drugim Xiaomi uređajima za sveobuhvatan pametni ekosistem. Iako merenja možda nisu potpuno tačna, sve dok vidite doslednost u svom napretku, možete se osloniti na njih kao na koristan alat. Sve u svemu, toplo preporučujem Xiaomi Mi Scale 2 zbog njegove cene i funkcionalnosti.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.