Eponuda.ba

Xiaomi Mi Portable Photo Printer

120,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi Mi Portable Photo Printer

Trenutno najbolja ponuda:

120,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Tipovi proizvodaFoto
XIAOMI MI Xiaomi Mi Portable Photo Printer

Video test / stručna recenzija proizvoda

6:37dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi mi Portable Photo Printer video test

Pregled Xiaomi džepnog foto štampača: kompaktan i zgodan

Danas ćemo detaljnije pogledati Xiaomi džepni foto štampač. Ovaj kompaktni i bežični štampač obećava da će isporučiti fotografije visokog kvaliteta bez mastila. Ali da li opravdava svoje tvrdnje? Hajde da zaronimo i saznamo.

Raspakivanje

Otvarajući kutiju, naći ćete Xiaomi džepni foto štampač zajedno sa microUSB kablom, malim uputstvom za upotrebu i kertridžom od pet listova foto papira. Sam štampač je neverovatno mali, dimenzija samo dvanaest i po sa osam i po centimetara i debljine manje od pet centimetara. Toliko je lagan sa samo 180 grama da lako stane na dlan. Štampač ima bateriju od 500 miliamper sati koja se može puniti preko mikro USB porta na zadnjoj strani. Radi koristeći tehnologiju termičke Zink štampe bez mastila i može se ubaciti foto-papirom od dva sa tri inča. Štampač se povezuje bežično preko Bluetooth 5.0.

Proces štampanja

Najbolji i najlakši način za štampanje fotografija je korišćenje Xiaomi-ove Mi Home aplikacije. Ova aplikacija vam omogućava da instalirate štampač kao Bluetooth uređaj. Za štampanje slike potrebno je otprilike 40 do 45 sekundi, što nije najbrže, ali ipak prilično brzo. U aplikaciji možete da štampate fotografije sa svoje foto rolne, da pravite šešire, pravite kolaže i pravite mala podešavanja kao što su isecanje, dodavanje oštrine, zasićenosti, kontrasta, vinjeta i primena filtera.

Kvalitet i izdržljivost fotografija

Kvalitet štampe nije izuzetan, posebno kada je u pitanju korišćenje plavih boja. Međutim, štampač najbolje radi sa fotografijama koje imaju visok kontrast. Iako fotografije nisu vodootporne, one imaju jedinstvenu karakteristiku - one su foto nalepnice. Lako možete odlepiti poleđinu i zalepiti ih na svoj dnevnik ili dnevnik putovanja. Xiaomi prodaje punjenja koja dolaze sa dva pakovanja od deset foto nalepnica.

AR štampanje: trik ili korisna karakteristika?

Aplikacija Mi Home nudi opciju AR štampanja, koja vam omogućava da odštampate statičnu sliku iz video zapisa. Nakon štampanja, možete skenirati fotografiju pomoću aplikacije i ona će reprodukovati video u formatu proširene stvarnosti. Iako ova funkcija izgleda kul, više je trik nego bilo šta zaista korisno. Zahteva otvaranje aplikacije, pokretanje uređaja za štampanje i skeniranje fotografije. Na kraju krajeva, lakše je direktno otvoriti video iz biblioteke fotografija na telefonu.

Poslednje misli

Xiaomi džepni foto štampač je nesumnjivo prenosiv, savršeno se uklapa u svoje ime kao uređaj džepne veličine koji je veoma malo težak. Iako kvalitet štampe možda nije izuzetan, on služi svojoj svrsi kao zabavan i lak za nošenje foto štampač za brze snimke. Unutrašnja baterija eliminiše potrebu za stalnim napajanjem i zamenom baterija. Bluetooth funkcija štampanja je jednostavna za korišćenje, ali opcija AR štampanja je više novina nego praktičan alat.

Pozitivne strane:
  • Kompaktan i prenosiv dizajn
  • Bluetooth štampanje, jednostavno za korišćenje
  • Unutrašnja punjiva baterija
  • Foto nalepnice za dodatnu udobnost
  • Nema potrebe za zamenom kertridža
Negativne strane:
  • Kvalitet štampe bi mogao biti bolji, posebno sa određenim bojama
  • Funkcija AR štampanja više liči na trik nego na koristan alat
  • Opsecanje može dovesti do odsecanja delova slike
  • Štampač je naveden samo u aplikaciji Mi Home sa serverom u kontinentalnoj Kini
  • Otisci nisu vodootporni

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.