Eponuda.ba

Xiaomi MI Electric Scooter/romobil Essential

729,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi MI Electric Scooter/romobil Essential

Trenutno najbolja ponuda:

729,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Tipovi proizvodaElektrični trotineti
XIAOMI MI Xiaomi MI Electric Scooter/romobil Essential

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:49avg 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi fbc4022gl video test

Recenzija Xiaomi Me Essential električnog skutera: performanse, bezbednost i udobnost

Danas recenziramo Xiaomi Me Essential električni skuter. Ovaj model je nov za 2020. godinu, a doneli su vam ga proizvođači najprodavanijeg električnog skutera, M365. Xiaomi Me Essential nudi neverovatne performanse sa nadograđenim funkcijama iz ranijih Xiaomi modela, a pritom daje prednost bezbednosti i udobnosti.

Sistem tempomata je izuzetna karakteristika, koja vam omogućava da podesite stabilnu brzinu i ublažite pritisak tokom vožnje. Skuter je opremljen visokokvalitetnim baterijama, kapaciteta 5.100 miliamper sati i 183 vat sati. Sa ovom snagom možete preći do 20 kilometara. 250-vatni DC motor bez četkica osigurava glatku i udobnu vožnju.

Skuter nudi različite režime brzine koji odgovaraju vašim željama. Dok sportski režim omogućava maksimalnu brzinu od 20 kilometara na sat, možete se odlučiti za pešački režim, koji dostiže do 5 kilometara na sat, ili standardni režim, koji dostiže do 15 kilometara na sat. 8,5-inčne pneumatske gume punjene vazduhom efikasno apsorbuju udarce i sprečavaju klizanje. Značajno je da su poboljšani radi bolje izdržljivosti, omogućavajući glatku vožnju kako na ravnim tako i na nepopločanim površinama.

Produženje trajanja baterije je sistem za oporavak kinetičke energije. Prilikom kočenja ili otpuštanja gasa, konverzija energije je sada efikasnija, pružajući opuštenije iskustvo na dužim putovanjima. Dvostruki kočioni sistem karakteriše regenerativno i disk kočenje na zadnjem točku, kao i E-ABS sistem na prednjem točku, osiguravajući kočioni put od samo 7,35 metara. Ova kombinacija povećava bezbednost tokom vaših vožnji.

Dizajn Xiaomi Me Essential-a je elegantan, prenosiv i bezbedan. Glavno telo je napravljeno od prelepe aluminijumske legure za avione, što garantuje izdržljivost. Nadograđeni farovi nude visoku osvetljenost i razdaljinu zračenja od 10 metara, dok veće zadnje svetlo osigurava vašu bezbednost tokom noćnih vožnji. Prednji, bočni i zadnji reflektori dodatno poboljšavaju vašu vidljivost. Upravljač ima minimalistički dizajn, sa jednim dugmetom za uključivanje/isključivanje skutera, promenu režima brzine i aktiviranje farova.

Udoban rukohvat od pene na ručkama pruža ne samo povećanu udobnost već i poboljšano iskustvo kontrole. Osetljivi ručni gas nudi odličnu kontrolu gasa, umeren otpor i linearno ubrzanje. Multifunkcionalna kontrolna tabla ima LED ekran koji tačno prikazuje brzinu, statistiku vožnje i nivo baterije. Za praćenje u realnom vremenu, možete upariti skuter sa aplikacijom Me Home preko Bluetooth-a, kompatibilnom sa Androidom 4.3 ili iOS 9 i novijim.

Električni skuter Xiaomi Me Essential je neverovatno zgodan sa svojim sistemom za brzo sklapanje, za koje je potrebno samo tri sekunde da se sklopi i krene. Težak je samo 12 kilograma, što ga čini lakim za nošenje ako je potrebno. Sa savijenom visinom od 49 centimetara, takođe je kompaktan i savršen za čuvanje kod kuće ili u kancelariji. Vreme punjenja je brzo, samo tri i po sata, tako da skuter možete pripremiti za rad pre nego što krenete kući.

Pozitivne tačke:

  • Vrhunske performanse i nadograđene karakteristike
  • Sistem tempomata za lakoću i udobnost
  • Izdržljive i poboljšane gume za glatku vožnju na raznim podlogama
  • Poboljšane bezbednosne karakteristike, uključujući dvostruko kočenje i unapređena svetla
  • Pogodan i brzo sklapajući dizajn, lagan i kompaktan

Negativne poene:

  • Ograničena razdaljina vožnje do 20 kilometara
  • Režimi brzine možda neće zadovoljiti sve želje
  • Nema sistema vešanja za dodatnu udobnost
  • Minimalističkom dizajnu upravljača možda nedostaju dodatne funkcije
  • Skuter možda nije pogodan za ekstremne terenske uslove

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje o Xiaomi Me Essential električnom skuteru. Javite nam u komentarima ispod, a ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte! Hvala što ste nam se pridružili u ovoj recenziji.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.