Eponuda.ba

Xiaomi MI BT zvucnik 16W plavi

90,00 KM
Digital city
Brend:Xiaomi

Xiaomi MI BT zvucnik 16W plavi

Trenutno najbolja ponuda:

90,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendXiaomi
Zvučni sistemStereo
XIAOMI MI Xiaomi MI BT zvucnik 16W plavi

Video test / stručna recenzija proizvoda

13:56nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Xiaomi qbh4197gl video test

Pregled: Mi prenosivi Bluetooth zvučnik od 16 vati

Dobro došli nazad u još jedan video za raspakivanje, gledanje i testiranje. Danas imam Mi prenosivi Bluetooth zvučnik od 16 vati. Hajde da prođemo kroz specifikacije jednu po jednu i saznamo da li ispunjava naša očekivanja.

Zvuk visokog kvaliteta:

Sa 16 vati snage, ovaj zvučnik pruža izuzetan kvalitet zvuka. Pravi bežični stereo i dual EQ režimi poboljšavaju iskustvo slušanja, osiguravajući da uživate u svojoj omiljenoj muzici u potpunosti. Bez obzira da li više volite normalan zvuk ili dubok bas, ovaj zvučnik će vas pokriti.

Dug vek trajanja baterije:

Sa vremenom reprodukcije do 13 sati, ovaj zvučnik će održati zabavu tokom celog dana. Takođe poseduje bateriju velikog kapaciteta od 2600 mAh, koja se lako može puniti pomoću baterije ili adaptera za napajanje.

Vodootporan dizajn:

IPX7 ocena vodootpornosti osigurava da nikada ne morate da brinete o oštećenju u vodi. Ovaj zvučnik može da izdrži uranjanje u vodu do 30 minuta na dubini od 1 metar, što ga čini savršenim za žurke na bazenu, plesne zabave na kiši, pa čak i sesije plivanja. Odnesite ga na plažu bez ikakve brige!

Lako povezivanje:

Mi prenosivi Bluetooth zvučnik podržava i Bluetooth i žičane veze. Poseduje najnoviju Bluetooth 5.0 tehnologiju, koja obezbeđuje stabilnu vezu i bolji domet. Takođe možete da ga povežete sa svojim uređajima pomoću 3,5 mm priključka za slušalice.

Pogodne karakteristike:

Zvučnik je prepun praktičnih funkcija, kao što je ugrađeni mikrofon sa podrškom za glasovnog asistenta. Svojim omiljenim glasovnim pomoćnicima možete pristupiti direktno sa zvučnika, čineći pozive bez upotrebe ruku lakim. LED indikator i lako dostupna dugmad omogućavaju kontrolu zvučnika bez napora.

Impresivne performanse zvuka:

Hajdemo sada da pričamo o najvažnijem aspektu – kvalitetu zvuka. Nakon testiranja ovog zvučnika, bio sam oduševljen njegovim moćnim i bogatim zvukom. Čak i pri 50% jačine zvuka, zvuk je bio kristalno jasan, a bas je bio neverovatan. Zvučnik nudi doživljaj zvuka od 360 stepeni, isporučujući zvuk visokog kvaliteta u svim pravcima.

Pozitivne strane:

  • Zvuk visokog kvaliteta sa dvostrukim EQ režimima
  • Dugo trajanje baterije za produženo uživanje
  • Vodootporan dizajn za raznovrsnu upotrebu
  • Jednostavne opcije povezivanja
  • Pogodne funkcije kao što su ugrađeni mikrofon i podrška za glasovni pomoćnik

Negativne strane:

  • Možda je malo skuplji u poređenju sa drugim Bluetooth zvučnicima
  • Može imati više opcija boja za personalizaciju
  • Dugmad za kontrolu jačine zvuka bi mogla bolje reagovati

U zaključku, Mi prenosivi Bluetooth zvučnik od 16 vati iz Xiaomija je odličan izbor za sve koji traže prenosni zvučnik sa izuzetnim kvalitetom zvuka. Dug vek trajanja baterije, vodootporan dizajn i praktične karakteristike čine ga pogodnim za razne prilike. Moćne audio performanse i jednostavne opcije povezivanja dodatno poboljšavaju celokupno iskustvo. Ako tražite novi Bluetooth zvučnik, toplo preporučujem da razmislite o ovom.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.