Eponuda.ba

Philips Fen za kosu BHC010_10

39,90 KM
Domod
Brend:Philips

Philips Fen za kosu BHC010_10

Trenutno najbolja ponuda:

39,90 KMu Domod

Opis i karakteristike

Značajke

BrendPhilips
Dužina kabla1.5
JonizatorNe
Snaga1200 W
Tipovi proizvodaPutni
Philips Fen za kosu BHC010_10

Video test / stručna recenzija proizvoda

13:44nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Philips bhc01010 video test

Recenzija: Philips fen za kosu 1000 - kompaktan i efikasan

Ova recenzija je za Philips fen za kosu 1000, kompaktan i lagan model koji nudi praktičnost i efikasnost. Hajde da detaljnije pogledamo karakteristike, performanse i ukupan kvalitet ovog fena za kosu.

Otpakivanje i dizajn

Fen za kosu dolazi u jednostavnom, ali čvrstom pakovanju. Nakon raspakivanja, naći ćete sam fen za kosu zajedno sa nastavkom za koncentrator i list sa informacijama. Dizajn fena za kosu je kompaktan, što ga čini lakim za skladištenje i putovanje. Mehanizam za sklapanje deluje čvrsto i pouzdano, omogućavajući sklapanje i rasklapanje bez napora.

Kvalitet izrade je pristojan s obzirom na pristupačnu cenu. Plastično telo deluje izdržljivo, a mehanizam za sklapanje je čvrst. Poseduje providni nastavak za koncentrator, koji je zgodan za usmeravanje protoka vazduha na određena područja dok sušite kosu. Fen ima ventilator na zadnjoj strani sa velikim rupama, pa budite oprezni da se duga kosa ne uvuče u njega.

Funkcionalnost i performanse

Philips fen za kosu 1000 ima dve postavke brzine, označene prekidačem "Turbo". Nudi topao i nežan protok vazduha koji efikasno suši kosu bez oštećenja. Grejni element i motor su dobro postavljeni, što rezultira ravnomernom raspodelom toplote za efikasno sušenje.

Nivo buke fena je umeren, ali ne preglasan. Udoban je za upotrebu i ne izaziva nelagodnost tokom procesa sušenja. Međutim, nedostaje mu podešavanje hladnog vazduha, što znači da ga ne možete koristiti za potpuno hlađenje nakon sušenja kose.

Fen za kosu isporučuje dovoljnu snagu sa svojih 1000 do 1200 W, što ga čini pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Posebno je idealan za osobe sa kratkom kosom ili one koji preferiraju laganu i kompaktnu opciju.

Prednosti:

  • Kompaktan i lagan dizajn
  • Preklopni mehanizam za lako skladištenje i prenosivost
  • Pristojan kvalitet izrade
  • Efikasan učinak grejanja i sušenja
  • Razumna ceni

Mane:

  • Nema dostupnog podešavanja hladnog vazduha
  • Otvoreni zavrtnji na telu
  • Dugme se može olabaviti čestom upotrebom
  • Ograničene mogućnosti prilagođavanja
  • Nedostaju napredne funkcije koje se nalaze u modelima više klase

U zaključku, Philips fen za kosu 1000 nudi praktično i efikasno rešenje za sušenje kose. Njegov kompaktan dizajn, solidne performanse i pristupačna cena čine ga pogodnim izborom za putovanja i svakodnevnu upotrebu. Međutim, to možda nije najbolja opcija za one koji traže napredne funkcije ili postavke hlađenja. Sve u svemu, to je pouzdan i jeftin fen za kosu koji obavlja posao.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.