Eponuda.ba

Lg 22MP410P-B FHD 21,5″ Monitor

215,00 KM
MAXcom
Dokumentacija za kupovinu na rate:
Brend:Lg

Lg 22MP410P-B FHD 21,5″ Monitor

Trenutno najbolja ponuda:

215,00 KMu MAXcom

Opis i karakteristike

Dokumentacija za kupovinu na rate:

Značajke

BrendLg
Dijagonala ekrana (inch)54.61
Odziv5 ms
Osvežavanje75 Hz
Rezolucija ekrana1920 x 1080
Tip panelaVA
LG 22MP410P-B FHD 21,5″ Monitor

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:17sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Lg 22mp410pb video test

Pregled LG 22MP410: Povoljan i svestran monitor

Danas gledamo još jedan LG monitor, na strani budžeta. Ovo je model LG 22MP410. Dakle, ovo će danas biti samo brži video jer nema mnogo toga da se kaže o ovom monitoru. To je zaista odlična opcija za nekoga ko ima budžet ili želite da možda proširite svoj trenutni sistem, ili da dodate drugi ili treći monitor bez kvara. Ovo je fantastična opcija koja nudi dobre karakteristike po zaista pristupačnoj ceni.

Otpakivanje

Dok otvarate kutiju, prvo što mi se dopada je to što imate neke ilustracije na poklopcima koje vam daju uputstva o tome kako da postavite postolje. To je prilično zgodno. Unutar kutije ćete pronaći HDMI kabl, kabl za napajanje, donji deo postolja, drugi deo kabla za napajanje koji ide u monitor, zavrtnje za postolje, informacije o garanciji i uputstvo za upotrebu. Ispod sloja stiropora ćete imati sam monitor. Dobro je zaštićen i lepo upakovan.

Specifikacije

Ovaj monitor dolazi sa HDMI i DVI portovima, što nudi fleksibilnost za povezivanje računara. Ima punu HD rezoluciju i brzinu osvežavanja od 75 Hz. Monitor takođe poseduje AMD FreeSync, koji pomaže u smanjenju mucanja. Nije posebno namenjen igračima ili kancelarijskim korisnicima, što ga čini pogodnim za oboje. To je dobar izbor za jeftine igrače ili nekoga kome je potreban drugi monitor za privremenu upotrebu. Tehnologija bezbedna od treperenja i režim čitača su dodatne funkcije koje olakšavaju očima, posebno tokom duže upotrebe. Veličina od 21,5 inča je razumna i dobro se uklapa u bilo koju postavku.

Fleksibilnost i jednostavnost upotrebe

Uživam u činjenici da ovaj monitor nudi fleksibilnost u pogledu pozicioniranja. Ima uglove nagiba koje možete podesiti prema vašim željama. Takođe ima kontrole na ekranu, što olakšava navigaciju kroz različita podešavanja. Kontrole su jednostavne i svako može da ih koristi, bez obzira na njihovo tehničko znanje. Postavljanje i korišćenje ovog monitora je bez problema.

Poslednje misli

LG 22MP410 je fantastičan budžetski monitor koji ne pravi kompromise u pogledu kvaliteta. Bez obzira da li imate ograničen budžet, želite da proširite svoj trenutni sistem ili vam je potreban privremeni monitor za posao ili igre, ovo je savršen izbor. Zadovoljava potrebe i gejmera i kancelarijskih korisnika, pružajući neke igračke funkcije kao što su AMD FreeSync, brzina osvežavanja od 75 Hz i puna HD rezolucija. Sve što vam je potrebno dolazi u kutiji, zajedno sa lako razumljivim uputstvima. Ovaj LG monitor na nivou budžeta pogodan je za sve.

Pozitivne strane:

  • Pristupačna cena
  • Fleksibilnost u pozicioniranju
  • Nudi funkcije i za igrače i za kancelarijske korisnike

Negativne strane:

  • Nema specifične ciljne publike
  • Nema naprednih funkcija za profesionalne igrače

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.