Eponuda.ba

Lego Classic 10698 Kreativni box LargeID: EK000322435

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

LEGO 10698 LEGO Classic Kreativni box Large Brand: Lego Kategorija: LEGO Classic Dob: 4+ Broj kockica: 790
Brend:Lego

Lego Classic 10698 Kreativni box LargeID: EK000322435

Opis i karakteristike

LEGO 10698 LEGO Classic Kreativni box Large Brand: Lego Kategorija: LEGO Classic Dob: 4+ Broj kockica: 790

Značajke

BrendLego
Lego LEGO Classic 10698 Kreativni box LargeID: EK000322435

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:42sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Lego Classic 10698 video test

Pregled proizvoda: LEGO set 10698 - Velika kreativna kutija od cigli

Pozdrav i dobrodošli još jednom, svi ljudi koji odvoje vreme da pogledaju ovaj video i prate ovaj kanal. To sam ja, odrasli obožavalac LEGO šampiona, ovde sa setom 10698. To je velika kreativna kutija od cigli, i opet, to je klasičan set. Dakle, ja ću to da pregledam, ali je teško dati recenziju? Mislim, ne bih trebao reći da ne znam kako, ali teško je ovo pregledati. Mislim da možete pogledati kroz delove ovde. Mislim da je za klasični set ovo prilično dobar.

Ovde ima mnogo dobrih građevinskih cigli. Samo gledajući kroz njih, ima dosta dva po četiri, ima nekih dva po šest, jedan po dva, dva po dva, dva po tri. Kao, prave građevinske cigle. Ne radi se samo o prevelikoj koncentraciji modifikovanih cigli ili modifikovanih ploča. Nema mnogo padina koje je teško koristiti. Ne kažem da ih nema, jer ih svakako ima. U stvari, ako pogledate retke komade, postoje neki koji su dostupni samo u ovom setu i nekoliko drugih, što ih čini prilično retkim.

Uključena je i dobra kombinacija pločica, posebno srednje sive boje. Ovo obezbeđuje lep spektar upotrebljivih delova. Što se tiče tema, ovaj set nije posebno tematski, što je za mene pozitivno jer omogućava kreativniju izgradnju. Set uključuje prozore, okvire za vrata, točkove, gume, delove biljaka, delove cveća, delove ograde i još mnogo toga. Komadi koji su ovde uključeni su prilično korisni.

Naravno, nije savršeno. Postoje neki upitni izbori boja, kao što su žute glavčine za automobil i ograničen broj velikih guma, što onemogućava izradu automobila sa sve četiri gume iste veličine. Pored toga, nema vetrobrana za automobil; umesto toga morate koristiti prozirne kosine. Međutim, s obzirom da je u pitanju klasičan set, verujem da vredi novca. Odnos cene i dela je pristojan, a takođe cenim uključivanje velike cigle za skladištenje.

Što se tiče uključenih konstrukcija, oni nisu ništa izuzetno ili revolucionarno. Oni su prilično osnovni, ali to je za očekivati od klasičnih kompleta. Svrha ovih kompleta je da inspirišu kreativnost i omoguće vam da osmislite sopstvene dizajne. Sve u svemu, sviđaju mi se boje, izbor cigle i ploča, uključeni elementi, odnos cene i dela i velika cigla za skladištenje. Međutim, razumem da možda nije savršen za svačije potrebe, posebno ako ne planirate da koristite određene boje u velikoj meri.

Pozitivne strane:

  • Dobar izbor klasičnih građevinskih cigli
  • Uključeni retki komadi
  • Korisna mešavina pločica
  • Uključuje prozore, okvire vrata i druge građevinske elemente
  • Pristojan odnos cene i dela

Negativne strane:

  • Upitni izbori boja
  • Nema vetrobrana za automobile
  • Ograničen broj velikih guma
  • Osnovni dizajn konstrukcije

Ja bih ovom kompletu dao ocenu B+ s obzirom da je klasičan set. Nudi dobar izbor upotrebljivih delova i inspiriše kreativnost. Iako nije savršen, definitivno je bolji od drugih klasičnih kompleta. 

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.