Eponuda.ba

Lego 75358 LEGO Star Wars Hram Jedija na TenoouID: EK000562102

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Postati Jedi vitez, hoćeš, baš kao u seriji Star Wars: Young Jedi Adventures! Odvezi se do hrama Jedija na Tenoou jurnikom s Lys Solay i Kaijem Brightstarom pa uči...
Brend:Lego

Lego 75358 LEGO Star Wars Hram Jedija na TenoouID: EK000562102

Opis i karakteristike

Postati Jedi vitez, hoćeš, baš kao u seriji Star Wars: Young Jedi Adventures! Odvezi se do hrama Jedija na Tenoou jurnikom s Lys Solay i Kaijem Brightstarom pa uči...

Značajke

BrendLego
Lego LEGO 75358 LEGO Star Wars Hram Jedija na TenoouID: EK000562102

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:07sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Lego Star Wars 75358 video test

Lego Star Wars set 75358 pregled - zabavan i razigran set

Zdravo svima i dobro došli u moju recenziju Lego Star Wars seta broj 75358, Džedajski hram na planeti Tenu. Ovaj set je zasnovan na novoj emisiji, Star Wars Young Jedi Adventures, koju još nisam gledao, ali izgleda kao savršena kombinacija Lego Star Wars-a i četiri plus linije. Uronimo u recenziju!

Minifigure - vrhunac za kolekcionare

U ovom setu dobijate tri Minifigure, za šta bi većina kolekcionara bila zainteresovana. Vrhunac je svakako Joda Minifigura. Savršeno beleži mlađu verziju Jode i ima čist potpuno beli izgled. Zelena boja Jode je drugačija od onoga što smo ranije videli, a glava je takođe prilično fleksibilna. Liz Soleil dolazi sa ljubičastim svetlosnim mačem i zlatnom drškom, a njena frizura je izuzetno dobro dizajnirana. Konačno, imamo Kai BrightStar, sa svojim zelenim rukavicama i frizurom od irokeza. Set takođe uključuje spojler za Kajevu budućnost, koji prikazuje njegovo lice iz reda 66 kao drugi izraz.

Funkcije izgradnje i reprodukcije

Komplet uključuje nekoliko funkcija za izradu i igru koje su namenjene mlađoj deci. Prvo, imamo droida za obuku, koji ima lebdeću glavu Astromeha i sečivo svetlosnog mača koji se okreće. To je jednostavna, ali prijatna funkcija za četvoro- i petogodišnjake. Sledeće, imamo Speeder Bike, koji izgleda slično Anakinovom Toscan Raider susretu Speeder Bike-u. Međutim, prednje šipke nisu dovoljno čvrste, a ukupna konstrukcija nije baš funkcionalna. To je više dekorativni komad nego praktična igra.

Balansni deo treninga Džedaja je zabavna konstrukcija koja podseća na Nabu. Sadrži dve kutije pričvršćene za rotirajući komad, omogućavajući interaktivnu igru. Međutim, nije dizajniran da postigne savršenu ravnotežu, već da se deca zabavljaju pomerajući kutije napred-nazad. To je jednostavna karakteristika sastavljena od nekoliko delova.

Konačno, imamo Lego Star Wars hram Džedaja, koji estetski dočarava dizajn štampanim delovima, lišćem i šemom tamnosmeđe boje. Hram uključuje plutajuću stenu, biljke u saksiji i minifigove koji se mleveju okolo. Vrata su dovoljno velika da uđu kroz njih, a unutrašnje karakteristike uključuju krevete na sprat, kuhinjski deo i prostor za odlaganje svetlosnih mačeva. Konstrukcija je jednostavna, ali detaljna, sa velikim komadom cigle koji čini glavninu strukture hrama.

Pozitivne strane:

  • Sjajne minifigure, posebno figura Jode
  • Jednostavne i prijatne funkcije za igru
  • Estetski ugodan dizajn Džedajskog hrama

Negativne strane:

  • Cena može biti previsoka za ono što set nudi
  • Ograničena privlačnost za odrasle kolekcionare
  • Neki elementi konstrukcije nisu tako čvrsti kao što se očekivalo

U zaključku, Lego Star Wars set 75358, Džedajski hram na planeti Tenu, je zabavan i razigran set koji će se svideti mladim obožavaocima Lego i Star Wars. Minifigovi, posebno Joda, su vrhunac, a uključene karakteristike izgradnje i igranja nude interaktivnu i maštovitu igru. Iako ukupan kvalitet i cena možda nisu tako privlačni odraslim kolekcionarima, ovaj set pruža odlično iskustvo igre za malu decu. Ako možete da ga pronađete u prodaji ili rasprodaji, svakako vredi razmisliti.

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.